Avantasia tekee paluun tauolta

15.07.2015 Toimittaja: | Metal, Uutiset

Avantasia 2015Edguyn vokalistina tunnettu Tobias Sammet on siirtynyt studioon toisen yhtyeensä Avantasian kanssa. Yhtyeen tuleva albumi on saanut nimekseen “Ghostlights” ja se tullaan julkaisemaan vuoden 2016 alussa Nuclear Blast Recordsin kautta. Albumi tulee olemaan jatkoa vuonna 2013 julkaistulle “The Mystery Of Time” -nimiselle albumille. Voit lukea Tobias Sammetin virallisen viestin Avantasiaan liittyen tästä:

Edguy – Space Police (Defenders Of The Crown)

26.04.2014 Toimittaja: | Arvostelut, Metal

Edguy – Space Police (Defenders Of The Crown)

Edguy on ollut viime vuodet hankalassa asemassa. Bändin nokkamiehen Tobias Sammetin sivuprojekti Avantasia on vienyt miestä viime vuosina suuntaan jos toiseen. Avantasia on julkaissut mainioita levyjä tiuhaan tahtiin, joista viimeisin, “Mystery Of Time”, on yksi kokoonpanon parhaita. Samaan aikaan Edguy on hitaasti mutta varmasti ollut laskukiidossa. Tuntuu vähän siltä, että Sammetin ykkösbändin ja sivuprojektin rajat alkavat hitaasti hämärtyä. ”Tinnitus Sanctus” oli mielestäni yhtyeen huonoin tekele, mahtavasta “Ministry Of Saints” kappaleestaan huolimatta. ”Age Of The Joker” oli kaksiteräinen miekka. Albumin kohokohdat nousivat korkealle, mutta osa materiaalista sukelsikin sitten syvemmälle kuin koskaan ennen. ”Rocket Ride” oli yhtyeen viimeisin todella hyvä levy, vaikka bändin suurimmat fanaatikot ovat varmasti eri mieltä kanssani. Kaiken kaikkiaan odotukset eivät olleet korkealla.

Edguy

18.04.2014 Toimittaja: | Haastattelut, Metal

Edguy 2014 1Saksalainen powermetallilegenda Edguy on edennyt urallaan jo kymmenenteen täyspitkään albumiinsa. Albumi on saanut nimekseen ”Space Police: Defenders Of The Crown”, ja se tullaan julkaisemaan huhtikuun 18. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Kaaoszine tavoitti puhelimen toisesta päästä yhtyeen vokalistina toimivan Tobias Sammetin, ja kyseli herralta hieman mietteitä yhtyeen tulevasta albumista. Lue lisää nähdäksesi haastattelu kokonaisuudessaan.

Edguyn uusi albumi kuunneltavissa kokonaisuudessaan

18.04.2014 Toimittaja: | Julkaisut, Metal

Edguy Space Police 2014Saksalainen melodista metallia soittava Edguy julkaisee järjestyksessään kymmenennen “Space Police – Defenders Of The Crown” studioalbuminsa tänään 18. päivä huhtikuuta Nuclear Blast Recordsin kautta ja on postittanut sen nyt verkkoon kuunneltavaksi kokonaisuudessaan. Lue lisää kuunnellaksesi kyseinen albumi.

Edguy – “Love Tyger”

11.04.2014 Toimittaja: | Metal, Videot

YouTube Preview Image

Edguy kahdelle keikalle Suomeen syyskuussa

26.03.2014 Toimittaja: | Keikat & Festarit, Metal

Edguy 2014Tobias Sammetin johtama power metal -viisikko Edguy tuo levyjulkaisukiertueensa Suomeen syyskuussa. Saksalaiset rytyyttävät Jyväskylän Lutakossa keskiviikkona 24.9. ja seuraavana päivänä 25.9. Helsingin Tavastialla. Vuoden 1995 debyytistään lähtien Edguy on lanannut omaa latuaan kitaravetoisten sävellysten ja isojen melodioiden kosmoksessa.

Edguyn uusi kappale kuunneltavissa

15.03.2014 Toimittaja: | Julkaisut, Metal

Edguy 2014Saksalainen melodista metallia soittava Edguy on julkaissut verkossa lyriikkavideon uudesta “Sabre & Torch” nimeä kantavasta kappaleestaan. Kyseinen kappale tulee löytymään yhtyeen tulevalta “Space Police – Defenders Of The Crown” nimeä kantavalta albumilta, joka tullaan julkaisemaan huhtikuun 18. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Lue lisää kuunnellaksesi kyseinen kappale.

Edguy julkaisi tulevan albuminsa tiedot

17.02.2014 Toimittaja: | Julkaisut, Metal

Edguy Space Police 2014Saksalainen melodista metallia soittava Edguy on asettanut uuden, kymmenennen studioalbuminsa nimekseen “Space Police – Defenders Of The Crown” ja se julkaistaan huhtikuun 18. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Bändin viimeisin pitkäsoitto “Age of the Joker” julkaistiin 2011. Lue lisää nähdäksesi albumin tiedot.

Edguy julkaisee uuden albumin huhtikuussa

28.01.2014 Toimittaja: | Julkaisut, Metal

Edguy 2014Saksalainen melodista metallia soittava Edguy on asettanut uuden, kymmenennen studioalbuminsa nimekseen “Space Police – Defenders Of The Crown” ja se julkaistaan huhtikuun 18. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Bändin viimeisin pitkäsoitto “Age of the Joker” julkaistiin 2011.

Edguy sai valmiiksi tulevan albuminsa nauhoitukset

13.01.2014 Toimittaja: | Metal, Uutiset

Edguy 2014Saksalainen melodista metallia soittava Edguy on saanut valmiiksi tulevan vielä nimeämättömän albuminsa nauhoitukset. Lue lisää nähdäksesi yhtyeen virallinen päivitys asiaan liittyen.

Edguy live @ Wacken Open Air 2012

06.08.2012 Toimittaja: | Metal, Videot

YouTube Preview Image

Tuska Open Air 29.6-1.7.2012

05.07.2012 Toimittaja: | Artikkelit, Genret, Liveraportit, Metal

Kesän suurimpiin kohokohtiin on luonnollisesti kuulunut, nyt viidettätoista kertaa järjestetty, Tuska-festivaali. Jopa toimittajan huonolla matematiikalla pystyi laskemaan, kuinka mones kerta tuli oltua paikalla remuamassa, vastauksella viidestoista. VR:n makasiineilta Kaisaniemeen ja siitä viime vuonna Suvilahteen siirretty tapahtuma on vaan yksinkertaisesti nähtävä. Kattaus ei joka vuosi ole silmiä hivellyt, sitä se ei tehnyt tänäkään vuonna, mutta tapahtuma itsessään on ollut joka vuosi yhtä loistava.

Finnish Metal Expon ohjelma valmis

13.01.2012 Toimittaja: | Keikat & Festarit

Helsingin Kaapelitehtaalla helmikuun 17.-18. vietettävän Helsinki Metal Meeting / Finnish Metal Expon ohjelma on nyt valmis. Viimeiset palaset kattauksessa ovat kiitellyn debyyttialbumin hiljattain julkaissut death ‘n’ roll -ryhmä GHOUL PATROL, viime vuotisen SUOMI METAL STAR –kisan voittanut modernisti progehtava, piakkoin esikoisensa Century Median kautta julkaiseva ODDLAND sekä uusin Spinefarm-kiinnitys, metalcore-poppoo ARTIFICIAL HEART. Lue lisää nähdäksesi tapahtuman aikataulu kokonaisuudessaan.

Finnish Metal Expo järjestetään jälleen helmikuussa

28.09.2011 Toimittaja: | Keikat & Festarit

Jo kahdeksatta kertaa järjestettävä sisäfestivaali ja messutapahtuma Finnish Metal Expo valloittaa jälleen Helsingin Kaapelitehtaan helmikuussa. FME:n legendaarisella messualueella alan toimijat laidasta laitaan esittelevät metallimusiikiin nykykuntoa. Tilankäytöllisenä uutuutena ensi helmikuun tapahtumassa tullaan näkemään Puristamon tiloihin sijoitettava uusi kakkoslava. Kakkoslavan myötä FME:ssä nähdään kahden päivän aikana yli 20 yhtyettä.

Edguy – “Robin Hood”

06.08.2011 Toimittaja: | Videot

YouTube Preview Image

Edguy julkaisi albumin tiedot

03.06.2011 Toimittaja: | Julkaisut

Saksalainen melodista metallia soittava Edguy on julkaissut kansitaiteen ja biisilistan tulevalle albumilleen “Age Of The Joker”. Levy julkaistaan Euroopassa elokuun 29. päivä Nuclear Blast Recordsin kautta. Lue lisää nähdäksesi levyn biisilistan.

Edguy paljasti uuden albumin nimen

09.05.2011 Toimittaja: | Uutiset

Saksalainen melodista metallia soittava Edguy on asettanut uuden albuminsa nimeksi “Age Of The Joker”. Albumi julkaistaan elokuussa Nuclear Blast Recordsin kautta. Lue lisää nähdäksesi yhtyeen vokalistin Tobias Sammetin virallinen viesti albumiin liittyen.

Edguy studioon

07.04.2011 Toimittaja: | Uutiset

Saksalainen melodista metallia soittava Edguy on siirtynyt studioon nauhoittamaan uutta vielä nimeämätöntä albumiaan. Albumin on määrä ilmestyä tämän vuoden lopussa. Lue lisää nähdäksesi yhtyeen vokalistin Tobias Sammetin virallinen viesti asiaan liittyen.