Avainsana: indie recordings

Adimiron
Metal Videot

Progressiivista deathia Opethin hengessä: Adimironin uusi musiikkivideo Kaaoszinen ensinäytössä

Italialainen progressiivista death metallia Opethin hengessä soittava Adimiron on julkaisemassa seuraavaa ”Et Liberis Eris” -nimistä albumiaan marraskuun 3. päivä Indie Recordingsin kautta. Kaaoszine yhteistyössä Indie Recordingsin kanssa tarjoaa nyt lukijoilleen mahdollisuuden kuunnella levyn ensimmäisen ”The Sentinel” -nimeä kantavan singlen exclusiivisesti Suomessa musiikkivideon muodossa.

Alfahanne
Rock Videot

Alfapokalyptisen rockin saatanalliset säkeet: Alfahannen uusi musiikkivideo Kaaoszinen ensinäytössä

Ruotsalainen alfapokalyptista rockia soittava Alfahanne on julkaissut musiikkivideon kappaleesta nimeltä ”Satans Verser”, jolla vierailee Kampfarin vokalisti Dolk. Kappale on peräisin huhtikuussa Indie Recordingsin kautta julkaistulta ”Det Nya Svarta” -albumilta ja sen musiikkivideo on nyt katsottavissa Kaaoszinen ensinäytön kautta,

Cult Of Luna © Maria Louceiro
Metal Videot

Hypnoottista post-metallia parhaimmillaan: Cult Of Lunan uusi livevideo Kaaoszinen ensinäytössä

Ruotsalainen Cult Of Luna julkaisi huhtikuussa Indie Recordingsin kautta massiivisen livejulkaisun nimeltä ”Years in a Day”, joka pitää sisällään kahden tunnin videon viimevuotiselta Pariisin keikalta sekä kaksi CD:tä Roadburn-festivaaleilta. DVD:ltä on nyt katsottavissa Kaaoszinen ensinäytön kautta livevideo ”Echoes”-nimisestä kappaleesta.