Appletonin veljesten yhtye Absolva julkaisi lyriikkavideon ”Rise Again” -kappaleestaan

Absolva -promokuva kuva: Christophe Ochal

Englantilainen metal -yhtye Absolva julkaisi hiljattain ”Rise Again” -kappaleestaan lyriikkavideon. Bändi julkaisee heinäkuun 28. päivä ”Defiance” -tupla-albumin, jonka kappalelista on tullut julki.

Kitaristi Chris Appletonin perustamassa yhtyeessä on mukana hänen veljensä, Iced Earthin basisti Luke Appleton. Luke hoitaa Absolvassa kitaraosuuksia ja taustalauluja, kun taas Chris Appleton vastaa vokaaleista kitaran kera. Bändissä on lisäksi rumpali Martin McNee sekä basisti Karl Schramm

Luke Appleton on kommentoinut tulevaa julkaisua:

“We especially wanted to offer our fans something special, a little extra content, and having asked them what they wanted, this combination of new material, plus live and acoustic versions is what many people said. We also especially wanted to dedicate the album to Wizz Wizzard who passed away late last year and was a great friend, supporter and singer in his own right, so the inclusion of the song ’Reflection’ which he and I originally performed together was a very natural thing to do and for me is one of the stand-out tracks.”


”Defiance”-albumin kappalelista

Levy 1
“Life On The Edge”
“Rise Again”
“Fistful Of Hate”
“Never Be The Same”
“Midnight Screams”
“Life And Death”
“Who Dares Wins”

Levy 2
“Harsh Reality”
“Hundred Years” (live)
“Live For The Fight” (live)
Drum Solo (live)
“Code Red” (live)
“Never A Good Day To Die” (acoustic)
“It Is What It Is” (acoustic)
“Never Back Down” (live)