As I Lay Dying

Yhdysvaltalainen metalcorea soittava As I Lay Dying esiintyi yhdessä Triviumin, Calibanin sekä Upon A Burning Bodyn kanssa perjantaina 2. päivä marraskuuta Helsingin The Circuksessa osana Euroopan kiertuettaan. Kaaoszine oli paikalla tapahtumassa ja tapasi yhtyeen vokalistin Tim Lambesiksen heti yhtyeen keikan jälkeen videohaastattelun merkeissä. Haastattelussa Tim kertoi meille mm. yhtyeen uudesta ”Awakened”  albumista, ystävänsä Mitch Luckerin kuolemasta (Suicide Silence), sivuprojektistaan Austrian Death Machinesta sekä intohimostaan painonnostoa kohtaan. Lue lisää nähdäksesi KaaosTV:n videohaastattelu kokonaisuudessaan.

Edellinen video loppui jostain syystä kesken reilu minuutti ennen loppua. Uusi video avautuu linkkiin, kun se saadaan Youtubeen ladattua!

Kommentit

8 kommenttia

  1. Taitaa video jäädä kesken. :/

  2. Arto Mäenpää Arto Mäenpää

    Prkl.. pieni bugi! Uusi pätkä tulee huomenna tähän!

  3. Mun mielestä ois noi Mitchiin liittyvät asiat voinu jättää kysymättä ku haastateltava ei selvästikään ole asiaa käsitellyt kunnolla ja aihe on silminnähden todella epämukava. Semmosta palautetta tällä kertaa!

  4. p.s ei pystynyt kattoo loppuun haastista!

  5. Pingback: As I Lay Dying’s Tim Lambesis Remembers Suicide Silence’s Mitch Lucker

  6. Pingback: As I Lay Dying’s Tim Lambesis Remembers Suicide Silence’s Mitch Lucker : Awake The Sun

  7. Pingback: SYRINGE MAGAZINE » Blog Archive » As I Lay Dying’s Tim Lambesis Remembers Suicide Silence’s Mitch Lucker

  8. Jäätävää moukkailua kysellä sällin kuolleesta kaverista, ja jatkaa vielä aihetta kun näkee että Tim on perkeleen ahdistunu aiheesta.