Avaimet mun kiesiin – esittelyssä rokkareiden autoja

Black Pearl (Kuva: good-guys.com)

Kiertueet ovat rock-elämän kulmakiviä. Asfalttia niellään kilometrikaupalla jaetussa bussissa, jossa läheisyys tulee suurenkin maailman rokkareille tutuksi. Kotioloissa onkin ihana istahtaa oman auton yksityisyyteen ja päristellä menemään tuulen hyväillessä nokkapellin juuri vahattua pintaa. Esittelyssä siis rokkareiden menopelejä.

James Hetfield – Black Pearl

Metallica-nokkamieheltä löytyy valtava autokokoelma. Hetfield on keskittynyt enimmäkseen vanhan koulukunnan autoihin, joita yhdistävät runsaat muodot ja kova ääni. Hetfieldin kruununjalokivi on Black Pearliksi nimetty vuoden 1948 Jaguar. Black Pearl on täysin kustomoitu auto, josta ei tosin juurikaan löydy Jaguarin osia.

Black Pearl (Kuva: hotrod.com)

Hetfield on tutustunut myös ilmastoystävällisempiin autoihin, ja miehen autotallista löytyykin Tesla Model S. Tesla on sähköautojen luksusmerkki ja laajempaa tuotantoa odotellaan saapuvaksi myös Suomeen.

Tesla Model S (Kuva: celebritycarsblog.com)

Rob Zombie – Zombie Truck

Kauhuelementeillä leikittelevä Rob Zombie ei kiiltävistä pinnoista perusta. Äijän vuoden 2012 Mayhem-kiertueelleen hankkimalla autolla pystyy kuljettamaan vaikka haudankaivuuvälineitä. Vuoden 1967 kustomoitu Ford F-100 on auto, jonka valoja ei halua kohdata pimeällä kujalla. Zombien auto huutokaupattiin myöhemmin sota-alueilta löytyneiden kodittomien koirien hyväksi.

Zombie Truck Ford F-100 (Kuva: ebay.com)

Travis Barker – Cadillac 54

Blink 182 -rumpali Travis Barker rakastaa Cadillaceja niin paljon, että hän on tatuoinut itseensä pari aiheeseen liittyvää kuvaa. Kuvassa on vuoden 1954 kaunotar, kustomoitu totta kai.

Cadillac 54 (Kuva: celebritycarsblog.com)

Jonne Aaron – Pontiac Chieftain

Mutta kyllä Suomessakin osataan! Jonne Aaronin silmäterä on Pontiac Chieftain vuodelta 1956. Auton voi bongata myös Aaronin ”Yksin”-videolta.

Pontiac Chieftain (Kuva: anakonda.fi )

Autot ovat käyttöesineitä mutta myös omia persooniaan ja rakkaita perheenjäseniä. Perheestä täytyy pitää huolta ja sopivat osat siihen löytyy www.AutonVaraosastore.fi.

Artikkeli toteutettu yhteistyössä Autonvaraosastore.fi:n kanssa.

Lue lisää aiheesta

Aika ei kultaa muistoja – synttäriarviossa Metallican 20-vuotias “ReLoad” Vuonna 1997 Metallica oli ajautunut mielenkiintoiseen tilanteeseen. Vuosikymmenen alussa julkaistu musta albumi oli räjäyttänyt yhtyeen kaupallise...
Metallica ja ”Master Of Puppetsin” tuotantotiimi kokoontuivat yhteen muistelemaan klassi... Yhdysvaltalainen thrash metal -suuruus Metallica julkaisi hiljattain vuoden 1986 klassikkoalbuminsa "Master Of Puppetsin" uudelleen mittavana uusi...
Metallica julkaisi livevideon ”Dream No More” -kappaleensa esityksestä Belgiassa Metallica Parhaillaan Eurooppaa vuoden 2016 ”Hardwired… To Self-Destruct” -albuminsa tiimoilta kiertävä thrash metal -legenda Metallica esiintyi 3...
Metallica julkaisi livevideon “Master Of Puppets” -kappaleesta vuodelta 1986 Metallica julkaisi Tanskassa Roskilde Festivalilla 6. heinäkuuta vuonna 1986 kuvatun livevideon "Master of Puppets" -kappaleestaan. Kyseinen ko...