Avenged Sevenfoldin M. Shadows: ”Videopelit auttoivat minua pääsemään yli Revin kuolemasta”

Metallibändi Avenged Sevenfoldin laulaja M. Shadows on tunnetusti suuri videopelien ystävä. Tuoreella videolla hän puhuu intohimostaan peleihin, ja kertoo niiden auttaneen suuresti häntä käsittelemään bändin edesmenneen rumpalin Revin kuolemaa.

Videon alussa M. Shadows esittelee Mortal Kombat -pelikoneitaan, jotka ovat kyseisen pelisarjan kaksi ensimäistä osaa. Shadows kertoo kiertueestaan Metallican kanssa, ja siitä, kuinka hänellä on pelikoneita keikkapaikoilla siltä varalta, että hän tylsistyy päivän aikana tai hänelle tulee tarve saada rentoutua. Nuorena, videopelien tullessa yleisiksi hän oli hyvin innoissaan, erityisesti monista Nintendon tuottamista peleistä, ja varsinkin peleistä kuten ”The Legend of Zelda”. On myös hienoa nähdä hänen oman poikansa pitävän kyseisistä peleistä.

Shadows paljastaa myös, että videopelien pelaaminen auttoi häntä Avenged Sevenfold-rumpali The Revin kuoleman jälkeen surutyössään ja käsittelemään vaikeita tunteita.

“Games helped me a lot when The Rev died. It was something I able to go do and stay in the house and not have to be outside and deal with people. But I also found a community online that I was able to escape the feeling I was having of losing a best friend.”

Lisäksi Shadows puhuu Avenged Sevenfoldin suhteesta Call of Duty -pelisarjaan, ja esiintymisestään 2012 vuoden pelissä Black Ops II.

Kommentit