Danko Jonesin ja Circlen jäseniltä uusi yhtye Iron Magazine

Iron Magazine on rajat rikkova yhteistyö huippusuosiota nauttivien kanadalaisten rokkareiden Danko Jonesin ja John Calabresen (Danko Jones), sekä kotimaan kraut-kummajaisten Circlen Jussi Lehtisalon ja Tomi Leppäsen välillä.

Kummallisista sukujuurista huolimatta yhtyeen soundissa on enemmän kuin järkeä: laserin surinaa, intergalaktista 80-luvulta ammentavaa rasvaista ja laukkaavaa heavy metalia, Sunset Stripillä hortoilevaa hard rockia ja tähtienvälistä avaruusajan AOR:ää samassa tiukassa paketissa. Circlen ja varsinkin Lehtisalon kaikessa tekemisessä kuultava päättömyys ja vinksahtaneisuus ovat vahvasti läsnä Iron Magazinen musiikissa, mutta Danko Jonesin kyky luoda suoraviivaisia ja elämää suurempia rock-kappaleita ryhdittää myöhemmin 12-tuumaisena vinyylinä ja digitaalisesti julkaistavan ”Queen of Hell” -EP:n materiaalia.

Utuisampi ja hullumpi versio Rainbow:n ”Straight Between The Eyesin” maailmaan seonneesta Spinal Tapista. Ehkä?! Prototyyppi Circlen transformaatiosta Falconiksi (ex-Circle), mutta toisessa ulottuvuudessa vietettyjen vuosien jälkeen?! Myöskin ehkä. Iron Magazine esittää paljon kysymyksiä, mutta jättää vastaukset riffin jumalalle.