Eagles Of Death Metal julkaisemassa DVD:tä elokuussa: ensimmäinen livevideo julki

Yhdysvaltalainen rockia soittava Eagles Of Death Metal on asettanut tulevan DVD:nsä nimeksi ”I Love You All The Time – Live At The Olympia In Paris”. Yhtye on julkaisemassa DVD:n elokuun 4. päivä Eagle Rock Entertainmentin kautta ja siltä olisi nyt katsotavissa livevideo ”I Love You All The Time” -kappaleen osalta tästä:

01. Intro: Il Est Cinq Heures, Paris S’Éveille
02. I Only Want You
03. Don’t Speak (I Came To Make A Bang!)
04. So Easy
05. Complexity
06. Whorehoppin’ (Shit, Goddamn)
07. I Love You All The Time
08. Cherry Cola
09. The Reverend
10. Got A Woman
11. I Got A Feelin’ (Just Nineteen)
12. Stuck In The Metal
13. Miss Alissa
14. I Like To Move In The Night
15. Secret Plans
16. Wannabe In L.A.
17. Bag O’ Miracles
18. Save A Prayer
19. I Want You So Hard (Boy’s Bad News)
20. Speaking In Tongues