Fireproven ja Battle Beastin Noora Louhimo loistavat Shine-singlellä: taiteellinen tanssivideo kruunaa uutuusbiisin progemetallitunnelmat

Progressiivisen taidokkaan metallin kovin uusi tulokas Fireproven julkaisi tänään ensimmäisen maistiaisen tulevalta albumiltaan. Shine-singlellä on mukana myös Battle Beastin upea Noora Louhimo. Lopputulos on nyt kuultavissa kera taiteellisen videon tästä:

”Shine on rytmisesti vahva biisi, johon on puristettu sekaan myös sinfonisia elementtejä. Kappaleen kruunaa vierailija Noora Louhimon upeat laulut ja bändin tiukka yhteissoitto. Lyriikat tutkailevat ihmismielen raja-aitoja ja perimmäisiä kysymyksiä olemassa olostamme”, bändi analysoi.

Fireprovenin meininkiin on alusta lähtien kuulunut vahva visuaalinen ilmaisu, ja ohjaaja Miska Kariojan tekemä video tukeekin tätä täydellisesti.

”On todella onnekasta, että törmäsin Fireprovenin tyyppeihin, heissä on sellaista luovaa hulluutta antaa hullulle vapauden luoda. Aikaisemmassa New Born Truth -videolla päätimme lähteä hakemaan jotain vähän muuta kuin hylätyssä tehdashallissa kuvattua moshausheviä. Sillä videolla asetin omat tavoitteeni tekijänä todella korkealle. Jossain vaiheessa tuntui jopa että liian korkealle.”

”Tämä video oli suuruuden hulluudeltaan samaa tasoa, ylikin. Minulla on ollut noin kymmenen vuoden ajan sellainen kieroutunut mielihalu kuvata tanssia, ja tällä videolla päätin sen toteuttaa. Tyylini mukaisesti härskisti efektoituna. Hienointahan tässä on se, että itse visualisoitu audio on mestariteos myöskin. Nauttikaa!” Karioja hymyilee.

www.facebook.com/fireprovenband

www.fireprovenband.com

Kommentit