Ian Andersonin Jethro Tull Finlandia-taloon Helsinkiin maaliskuussa

Ian Andersonin luotsaama legendaarinen Jethro Tull saapuu konsertoimaan Suomeen maaliskuussa. Tämä monet kerrat maassamme loppuunmyydyille katsomoille esiintynyt yhtye nähdään Finlandia-talossa, Helsingissä maanantaina 5. maaliskuuta 2018. Liput Jethro Tull by Ian Anderson -yhtyeen konserttiin maksavat alkaen 69,50 euroa, ja niiden ennakkomyynti on jo alkanut Menolipussa. Myynti Ticketmasterissa alkaa lauantaina 29. huhtikuuta kello 9.00.

Jethro Tull perustettiin 1968, ja se julkaisi debyyttialbuminsa jo samana vuonna. Sittemmin yhtyeen kokoonpano vaihteli ja levyt seurasivat toisiaan, mutta Ian Anderson pysyi ja on säilynyt yhtyeen karismaattisena johtajana tähän päivään saakka.

Nyt Jethro Tullilla on takanaan jo kolmisenkymmentä albumia, joita on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Yhtye on lumonnut ihailijansa omintakeisella musiikillaan, joka ei ole kumartanut kaupallisuuden alttaria vaan on kulkenut omia polkujaan musiikkihistorian tiellä.

Jethro Tull by Ian Anderson on yhä ahkera konsertoija ja tekee yli sata keikkaa vuosittain. Yhtyeen keskushahmona on ollut jo pitkään Andersonin lisäksi kitaristi Martin Barre. Lisäksi yhtyeessä ovat mukana Jethro Tull -veteraani, rumpali Doane Perry, kosketinsoittaja ja haitaristi John O’Hara sekä basisti David Goodier.

Jethro Tull by Ian Anderson Finlandia-talossa, Helsingissä maanantaina 5. maaliskuuta 2018. Liput alkaen 69,50 euroa Menolipussa ja Ticketmasterissa. Lisäksi myynnissä on ruokailun ja konsertin sisältäviä VIP-paketteja hintaan 149 euroa+ alv. 24% (=184,76 euroa), myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi puh. 010 841 41 85.

Konsertin tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi
Jethro Tull: http://jethrotull.com
Lehdistökuvat: www.dropbox.com/sh/1qsdhhxgappgjhh/AACsXeZOAz6HB8HtfQkffGgja?dl=0

Kommentit