Indie -yhtye Bastille maaliskuussa Helsinkiin

Bastille
Bastille

Megahitillään ”Pompeii” suursuosioon noussut Bastille saapuu alkukeväästä Helsinkiin. Brittiyhtyeen ensimmäinen oma keikka Suomessa järjestetään keskiviikkona 8. maaliskuuta Helsingin Jäähallissa kokonaan seisomakatsomona toteutettavassa Black Box -formaatissa. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy maanantaina 12. joulukuuta Ticketmasterissa.

Alkujaan solisti Dan Smithin sooloprojektina käynnistynyt Bastille on nykypäivänä jo viisihenkinen kokoonpano ja kiistatta matkalla maailman valloitukseen. Yhtyeen siivitti suosioon ensimmäinen pitkäsoitto ”Bad Blood”, joka on myynyt miljoonia kappaleita ympäri maailmaa. Albumin menestynein single ”Pompeii” on saavuttanut yli 400 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa ja kappale piti myös paikkaansa Billboardin Hot 100 -listalla peräti 92 viikkoa. Bastille sai myös Grammy-ehdokkuuden Best New Artist -kategoriassa vuonna 2015. Syyskuussa julkaistu toinen albumi ”Wild World” on kokoelma tarttuvia kertosäkeitä ja sukkelia populaarikulttuuriviittauksia. Levyn singlet ”Good Grief” ja ”Send Them Off” ovat saaneet myös Suomessa paljon radiosoittoa.

Wild Wild World -kiertueen Euroopan osuus käynnistyy tammikuun lopussa Luxemburgista. Ennen ensimmäistä areenakiertuettaan yhtye on kasvattanut kuulijakuntaansa mm. lukuisilla festivaaleilla. Bastillea on kuultu myös Ruisrockissa, Provinssirockissa ja Ilosaarirockissa, mutta tuleva Helsingin keikka on yhtyeen ensimmäinen oma konsertti Suomessa.

KONSERTTI:
YleX & Live Nation esittävät: Bastille (UK) – Wild Wild World Tour
Ke 8.3.2017 Black Box, Helsingin Jäähalli
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin ma 12.12.2016 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 48,50 euroa Ticketmasterista

Kommentit