Kaaoszinen esittelyssä Pohjois-Pohjanmaalta tuleva metalliyhtye Joys Of Wasteland

Joys Of Wasteland 2016Joys Of Wasteland on Pohjois-Pohjanmaalta ponnistava metalli-yhtye, joka sai alkunsa yhtyeen laulajan Olavi Saarasen toimesta Reisjärvellä. Yhtyeeseen oli jo tuolloin tiedossa basisti Pasi Paavola, rumpali Miro Puranen sekä soolokitaristi Arttu Paananen. Parin mutkan jälkeen porukka oli kasassa, kun vielä Juha-Matti Vinkka värvättiin mukaan komppikitaristiksi.

Aluksi setistä löytyi yhtyeen omia versioita muun muassa Judas Priestin, Marilyn Mansonin ja Lamp Of Godin kappaleista. Cover-kappaleiden ja jamittelun lomassa yhtyeen oma tyyli onkin muodostunut ja ensimmäisenä omana kappaleena syntyi “Gasmask Weddings” niminen ralli. Vastikään bändi on myös julkaissut ensimmäisen demonsa. Nimikkokappale “Joys Of Wasteland” kertoo ydinsodan jälkeisestä elämästä, jossa koko ihmisyyden tarina lähenee loppuaan ja heikot jäävät multaan makaamaan. Omia kappaleita bändillä on nyt kasassa kourallinen ja yhtye lupaakin tämän samaisen teeman jatkuvan kokonaisen levyn verran, sitten kuin sellainen vain valmiiksi saadaan.

Kaksi vuotta kasassa olleen Joys Of Wastelandin menoa hidastaa vain jäsenten omat pakolliset ja bändin edelle menevät kiireet, mutta kertoohan sen vanha sanontakin; hiljaa hyvä tulee. Voit tutustua yhtyeeseen paremmin heidän Facebook-sivuillaan ja demon löydät JWO Official-Youtube-kanavalta tästä:

Kommentit