Kaikkien aikojen wöyhöin progeyhtye Wöyh! julkaisemassa seuraavaa albumiaan syyskuussa

Kaikkien aikojen wöyhöin progeyhtye WÖYH! julkaisee järjestyksessään kolmannen studioalbuminsa syyskuussa 2017. Yhtyeen edellinen albumi Dwzyrek sai upean vastaanoton mennen avausviikollaan suoraan Rumban albumilistan kakkoseksi sekä Suomen virallisen myyntilistan neljännelle sijalle. Surrealistisella dadarockilla ja ainutlaatuisella visuaalisuudella ihastuttanut yhtye on syksyllä ilmestyvästä albumistaan vielä salamyhkäinen, mutta pääwöyhöttäjä Jussi Hyyrynen paljastaa suunnitelmista seuraavaa:

”Kolmosalbumi huipentaa levytrilogian käänteiskronologisesti, nyt paljastuu mistä tapahtumat saivat alkunsa. Musiikillisesti sukellamme entistäkin syvemmälle wöyhöprogen kupliviin tyrskyihin. Stratosfäärin kristallisen kimaltelevien nanohiukkasten leijaillessa nuottitelineillemme kaikki on valmista – moottorit käyvät. Odotamme innolla että pääsemme syksyllä esittämään teille uutta materiaalia!”

Ensimmäinen singlelohkaisu ”V4RHE” ilmestyy digitaalisessa muodossa koko kansan hämmästeltäväksi jo perjantaina 24.3. Samalla julkaistaan kappaleen nimeä kantava lyhytelokuva, jonka ovat ohjanneet Aki-Pekka Sinikoski ja Jussi Karjalainen. Harvat ja valitut pääsevät näkemään elokuvan ennakkoon 17.3. järjestettävässä Kaskelotti Records Gaalassa.

WÖYH! on Hyyrysen veljesten Jussin (YUP) ja Antin (Stam1na) vuonna 2011 perustama progeyhtye, joka on julkaissut tähän mennessä kaksi albumia – Ikkilyk (2013) ja Dwzyrek (2015). Aiemmasta tuotannosta kansalaisten suureen suosioon ovat nousseet mm. seuraavat kappaleet: Lokki, Hieho, Kaskelotti ja Kamppailu merellä.

V4RHE -single – Julkaisupäivä 23.4.2017
Formaatti: Digisingle
Julkaisija: Kaskelotti Records
Jakelu: Playground Music

V4RHE -lyhytelokuva julkaistaan 23.4. WÖYH!:n Youtube-kanavalla: www.youtube.com/user/woyhotys

www.woyh.fi
www.facebook.com/WOYHWOYH
Instagram: @woyhofficial

Kommentit