Kuolematon Alice Cooper näytti taivaan merkit Qstockissa: kolme syytä, miksi tämä spektaakkeli olisi kannattanut kokea

Kuva: Anssi Ruuska

Kauhurockin esi-isä Alice Cooper sai itseoikeutetusti kunnian päättää juhlavuottaan viettäneen, loppuunmyydyn Qstockin. Alice esiintyi koko keikan ajan vahvasti ja näytti yhä olevansa kauhurockin kiistaton valtias. Päätimme listata teille lukijoille kolme syytä, minkä vuoksi teidän kaikkien olisi pitänyt olla paikan päällä todistamassa Alicen upeaa keikkaa:

Alice Cooper, Qstock 2017

1. Viimeisten vuosien aikana monet legendaariset rockyhtyeet kuten Black Sabbath, Twisted Sister sekä Motörhead ovat laittaneet uransa pakettiin, mutta Alice Cooper se vain jatkaa porhaltamistaan kaiken kaikkiaan 28 studioalbumin turvin, näyttämättä minkäänlaisia merkkejä hidastumisesta. Alicen ääni on myöskin säilynyt vuosien saatossa hämmästyttävän hyvässä kunnossa, jos vertailukohteena pitää esimerkiksi Ozzy Osbournen tai Kissin Paul Stanleyn tämän hetkistä ulosantia. Keikka pimenevässä Qstockin illassa ei ollut poikkeus ja Cooper suoriutui pitkästä keikasta kyllä kiitettävällä arvosanalla.

2. Kuten Alice kertoi Kaaoszinen ennakkohaastattelussa kesäkuussa, tuntuu miehen livebändi olevan kovin koko Cooperin historiassa, ja tähän on kyllä yhdyttävä. Alicen taustabändi on todella kovassa iskussa ja Oulussa kuullut hitit ”Poisonin” ja ”Schools Outin” johdolla raikasivat upeasti ilmoille.

3. Alice Cooper on tällä hetkellä yksi tämän pallon kovimmista rockbändeistä. Herra Cooperin laulu on ihailtavalla tasolla vanhasta iästä huolimatta, energiaa riittää vielä lavalla liikkumiseen ja liveshow on viimeisen päälle hiottu niin bändin kuin lavarekvisiitankin osalta. Ei voi kuin hattua nostaa miehelle ja toivottaa hänet pikaisesti uudestaan tänne Suomeen esiintymään uusimman ”Paranormal” -albuminsa tiimoilta. Upea päätös tälle festarikesälle!

Kommentit