Kurt Cobainista hologrammi?

Muutama viikko sitten Coachella festivaaleilla koettiin ensimmäistä kertaa historiassa hologrammi esiintyjä, kun Tupac Shakurin hologrammi esitti lavalla kaksi kappaletta. Hologrammin idean kehittäjä Sanj Surati Musion Technologysta on paljastanut, että hänen tavoitteena on tulevaisuudessa palauttaa lavalle Jimi Hendrix, Kurt Cobain sekä Michael Jackson. Asiasta voi lukea lisää NME:n sivuilta.

 • Arto Mäenpää

  Tavallaan ihan kiva idea, mutta en silti tajua sitä että kuolleiden muistoa ei kunnioiteta yhtään.. Tosin olishan toi Nirvana kiva livenä nähdä :)

 • Riku Mäkinen

  No, mun mielestä se että sä näet Nirvanan livenä tai se, että sä näet Kurt Cobainista hologrammin livenä on kaksi ihan eri asiaa. Mäkin olisin halunnu nähdä näistä sen ekan, mutta tämä tuntuu jotenkin väärältä… Jos kaikkea ruvetaan puoliväkisin palauttamaan teknologian avulla, niin miten käy muistojen?

 • Tuomas Andsten

  X Japan käytti hologrammeja jo vuonna 2008, ja sitä ennen hologrammeja on nähty mm. Grammy-gaaloissa. Japanissa muutenkin on näitä teknologian edelläkävijöitä, esim. artisti nimeltä Hatsune Miko on täysin fiktiivinen hologrammiesiintyjä joka on käsittääkseni aloittanut jo 2007. Videota: http://www.youtube.com/watch?v=pEaBqiLeCu0

 • Arto Mäenpää

  Makeen näkönen pätkä kyl Tuomas toi! En oo ainakaa ite tienny että noita on noinki kauan sitten jo ollu olemassa.. aika outoa että tuota ei sitten oo tehty jo aiemmin ns. ”super” tähtien kanssa..