Metalcore -yhtye In Hearts Wake julkaisi uuden musiikkivideon täynnä naisenergiaa

Australialainen metalcore -yhtye In Hearts Wake on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleelle ”Nomad”, joka löytyy tuoreelta ”Ark” -albumilta. Melbournessa, Australiassa kuvatussa videossa nähdään yleisö, joka koostuu ainoastaan bändin naisfaneista.

Yhtye kertoo Facebookissa:

”Jo liian pitkään metalli on ollut miesten dominoimaa ja tiedämme, että kaikki eivät viihdy mosh piteissä. Kun kuvasimme videota päätimme ottaa hieman erilaisen lähestymistavan. Niinpä kutsuimme kaikki naispuoliset ystävämme sekä fanimme mosh pittiin.

Halusimme luoda turvallisen paikan itsensä ilmaisuun, rentoutumiseen sekä hauskanpitoon. Meille on tärkeää, että kaikilla on hyvä olla keikoillamme. Videon kuvaukset olivat mahtavia ja olemme kiitollisia kaikille upeille ihmisille, jotka tekivät tästä ikimuistoisen kokemuksen. Muistakaa; tämä ei ole vain poikien juttu!”

In Hearts Wake ei selvästikään valehtele sanoessaan, että fanien viihtyvyys keikoilla on heille tärkeää. Yhtyeen solisti Jake Taylor nimittäin keskeytti bändin esiintymisen auttaakseen fania, joka oli joutunut järjestyksenvalvojan kuristamaksi Vans Warped -kiertueella.

Kommentit