Noumenan alkuvuosien tuotantoa saataville bonusbiisien kanssa

Noumena_2013_1Noumena julkaisee uudelleen toisen ja kolmannen albuminsa ”Absence” ja ”Anatomy of Life” 29.4.2016. Levyt tulevat kauppoihin tupladigipak-muodossa viiden bonuskappaleen kanssa. Erikoisversion julkaisusta vastaa levy-yhtiö Haunted Zoo Productions.

Vuonna 2005 julkaistu ”Absence” noteerattiin laajasti, ja sitä seurasi yhtyeen kolmas albumi ”Anatomy of Life” jo seuraavana vuonna. Nämä alun perin Spinefarm Recordsin julkaisemat pitkäsoitot määrittelivät Noumenan tyylin ja soundimaailman ja tarjosivat ajan hammasta kestäviä melodeath-kappaleita.

– Päätimme juhlistaa albumien kymmenvuotismerkkipaalua erikoisversiolla. Albumeita ei ole ollut saatavilla vuosikausiin, joten halusimme vastata myös fanien toiveisiin uudelleenjulkaisusta. Viisi lisäraitaa ovat levyjen äänistyssessioista, ja aiemmin ne ovat olleet saatavilla vain digiversioina, kommentoi yhtyeen basisti ja levy-yhtiön puuhamies Hannu Savolainen.

Noumena työstää parhaillaan uusia biisejä ja valmistautuu seuraavan albumin äänityksiin. Uusi julkaisu on odotettavissa loppuvuodesta.

Kommentointi on suljettu.