Nyt on aika pysähtyä ja kuunnella – Planistry julkaisi mykistävän ”Calm Down” -singlensä

Planistry juhlii Joulua ja vuoden vaihdetta hymyt huulilla, sillä heidän uusi ”Calm Down” -singlensä on julkaistu tänään 18.12. Eivätkä yhtyeen uuden vuoden lupauksetkaan kuulostaneet ollenkaan hullummilta. Bändi kertoi muun muassa omaavansa entistä rautaisemman kokoonpanon ja liittäneensä riveihinsä myös bändin mukana kulkevan studio/live-teknikon, Onni Lappalaisen.

Planistry on bändinä omaa laatuaan ja on ollut mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Heidän meininkinsä vei mukanaan, niin musiikillisen osaamisen, kuin asiaan kuuluvan hauskanpidonkin puolesta, unohtamatta täydellä sydämellä työhön omistautumista, innovatiivisuutta ja suurta työmoraalia nykyistä ja tulevaa kohtaan”.

Bändin jäsenillä ainakin tuntuu olevan luotto toisiinsa kohdallaan, mutta miltä kuulostaa heidän vatsikään julkaisema single?

Jo ensikuuntelulla ”Calm Down” jää kehtolaulun tapaan pyörimään mielen syövereihin. Tekstiin on helppo samaistua ja herkkyydestä huolimatta mukana on sopivasti myös rock- uskottavuutta. Aihekin on ajankohtainen, sävellyksestä ja laulajan suorituksesta puhumattakaan, joten oikein asiallinen sinkkulohkaisu itse musiikkinsa tuottavalta uudelta tulokkaalta. Odotamme innolla mitä Planistryn vuosi 2018 tuo tullessaan.

Planistryn uusi single ”Calm Down” julkaistiin tänään 18.12 ja voit kuunnella sen tästä. Spotifyssa, iTunesissa ja muissa vastaavissa suoratoistopalveluissa. Lisätietoja kappaleesta voi lukea teaserin yhteydessä julkaistusta tiedotteesta tästä. Peace out, Calm Down.

Planistry Facebookissa

Lue lisää aiheesta

Planistry julkaisi teaserin ensi viikolla ilmestyvästä ”Calm Down” -singlestään Toista albumiaan työstävä rock-bändi Planistry on julkaisemassa joulun alla singlen, joka vuodenaikaan ja juhlavuoteen sopien kantaa nimeä "Calm Down”...
Planistry julkaisi uuden ”Totem Heads” -singlen Hyvässä nosteessa oleva suomalainen rock-yhtye Planistry on tänään julkaissut tuoreen singlen nimeltään "Totem Heads". Kappaleen voi kuunnella joko Sp...
Planistry julkaisi teaserin tulevasta singlestään Suomalainen rock-yhtye Planistry julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa "ThREELESSin", joka keräsi näkyvyyttä myös ulkomaisissa medioissa. Yhtye on n...