On the Rocksin syyskuulle kaavaillut keikat perutaan vesivahingon vuoksi

Helsingin keskustassa sijaitseva rock-baari ja liveklubi On the Rocks peruu tulevia keikkojaan alakerrassa havaitun vesivahingon vuoksi. Vaurioiden korjaamiseen arvioidaan kuluvan 4-5 viikkoa, joten kaikki syyskuulle kaavaillut tapahtumat on toistaiseksi peruttu. Voit lukea tästä baarin Facebookissa julkaiseman tiedotteen:

Tiedote 30.8.2017

ON THE ROCKSIN KEIKAT PERUUNTUVAT

Suruksemme joudumme ilmoittamaan, että On the Rocksin alakerran klubilla on havaittu sen verran mittava vesivahinko, joudumme perumaan keikat toistaiseksi.

Tämän hetken arvio on, että vaurioiden korjaamiseen menee 4-5 viikkoa, eli kaikki syyskuun tapahtumat on nyt peruttu. Peruuntuville keikoille pyritään löytämään korvaavat päivät, ja jo ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan uusiin päiviin. Ennakkoliput voi myös palauttaa Tiketin toimipisteisiin.

Tiedotamme asiasta lisää heti kun se on mahdollista.

Katutason Street-baari palvelee kuitenkin normaalisti joka päivä klo 14-04. Myös On the Rocks Kallio on avoinna joka päivä klo 02 asti.

Pahoitellen,
On the Rocksin jengi

Lukuisien kotimaisten esiintyjien ohella syyskuun esiintyjäkaartiin olisivat kuuluneet mm. ruotsalaiset Smash Into Pieces ja Sister, joiden keikkojen oli määrä toteutua  7. ja 15. päivinä.

Kommentit