Opethin Mikael Åkerfeldt puhuu halustaan tehdä yhteistyötä ex-Dream Theater rumpalin kanssa – kaksikolla on kuitenkin hieman erimielisyyksiä tyylilajista

Opeth

Dream Theaterin entinen rumpuvirtuoosi Mike Portnoy on usein puhunut halustaan aloittaa yhteistyö progressiivista metallia soittavan Opethin laulajan Mikael Åkerfeldtin kanssa.

Nyt myös Åkerfeldt on alkanut ilmaisemaan omaa mielenkiintoaan yhteistyöstä The Metal Teddy Bear Experience -podcastin haastattelussa. Hän kuitenkin kertoo, että kaksikko ei ole vielä ihan yksimielinen projektin tyylilajista.

”Portnoy sanoi haluavansa tehdä jotain raskasta, jotain heviä. Minä olen kuitenkin tehnyt sitä jo kauan, joten sellainen ei kiinnosta minua”, Åkerfeldt kertoo. Hän myös sanoo olevansa muusikkona sellainen, jolla ei ole juuri tarvetta sivuprojekteille.

Opeth kiertää parhaillaan Amerikkaa Gojiran ja Devin Townsend Projectin kanssa. Kesällä bändi kiertää puolestaan Euroopan festivaalilavoja. Mike Portnoy taas soittaa muun muassa The Winery Dogsissa, Flying Colorsissa ja The Neal Morse Bandissa.

 

Kommentit