Punk’s not dead! Tammikuun Kaaosklubi vietetään punkkimaisessa meiningissä

Kaaosklubin vuoden aloitus rytkäistään kuun ekana torstaina punkkimaisessa meiningissä. Uuden vuoden kunniaksi Bar Loosen lavalle nousee punkrockin edustajia ja punkin ”sulosäveliä” kuullaan kolmelta huikealta bändiltä jekun ja oluen parissa. Illan kruunaamassa nähdään ”Vitun Otto” -singlellään Suomea vallannut MMSP!

Aikataulu:
20.30 OVET
21.00 Lame Duck
21.45 Broken Trend
22.30 MMSP

MMSP
Heti ensimmäisellä singlellään (”Vitun Otto”) vakuuttanut MMSP on saanut huomiota mediassa ja on ehdottomasti yksi suomalaisen rockmusiikin tulevaisuuden toivoista. Tässä on asenne punk!

https://www.facebook.com/MMSP666/

BROKEN TREND
Broken Trend on energinen pop punk -viisikko pääkaupunkiseudulta. Jäsenten kokemus erinäisistä paikallisista yhtyeistä on tuonut uniikin ja energisen tavan lähestyä pop punk -genreä. Broken Trend perustettiin vuonna 2016 ja bändi on työstänyt kappaleitaan ja hionut väsymättömästi omaa soundiaan löytäen vaikutteita 90-luvun pop punkista ja modernista metallista. Neck Deepin, The Story So Farin sekä Knuckle Puckin faneille. Viisikko julkaisi ensimmäisen singlensä ”High Tides” 2017 kesällä ja voit kuunnella sen tästä:

https://brokentrend.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/brokentrendFI/

LAME DUCK
”It’ rock. It’s punk. It’s pop. It’s loud. It’s everything your mother warned you about.” Lame Duck on energistä live-meininkiä edustava punk rock -trio Espoosta. Perustettu vuonna 2004, rundannut kaikkialla välillä Rovaniemi-Latvia ja levyttänyt muutaman EP:n. Nautitaan hyvän oluen ja seuran kanssa.

https://www.facebook.com/lameduckmusic/
www.thelameduck.net

Kaaosklubissa mukana:
Kaaoszine
Jägermeister
Soundtools Oy
Orelo
Finnish Heavy Metal Fans
Bar Loose
Iggy’s Bar & Food Joint

Liput 6 € + narikka 2 €

Nähdään illassa!

Kaaosklubi
Bar Loose, Annankatu 21, Helsinki

Kommentit