Qstock on jälleen ehdolla Euroopan parhaaksi keskisuureksi festivaaliksi

Haloo Helsinki, Qstock 2017

Oululainen musiikkifestivaali Qstock on jo neljättä kertaa ehdolla Euroopan parhaaksi keskisuureksi festivaaliksi. Kilpailun järjestää englantilainen Festival Awards Ltd, ja sen palkinnot jaetaan Eurosonic Noorderslag -tapahtumassa Hollannissa 17. tammikuuta​.

Voittajien valintaan vaikuttavat sekä yleisöäänestys että musiikkialan ammattilaisista koostuvan tuomariston näkemys. Yleisöäänestys jatkuu marraskuun loppuun saakka osoitteessa http://eu.festivalawards.com/vote/ . Äänestäjät voivat myös osallistua arvontaan, jonka palkintona on Pro-Ject Audio Systems -levysoitin.

Qstock järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2003. ​Festivaali on kasvanut muutaman tuhannen kävijän tapahtumasta yhdeksi Suomen suurimmista festivaaleista. Tänä vuonna kaksipäiväinen festivaali keräsi 3​2​ 000 vierasta ja oli loppuunmyyty​ jo viidentenä kesänä peräkkäin.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa taas 2​7​.-28.7.2018. Ensi kesän festivaalin ensimmäiset esiintyjäkiinnitykset julkistetaan joulukuun alussa.

Kommentit