Shokkirokin ikoni Marilyn Manson saapuu ensi kesän Rockfestiin

Lähes 70 miljoonaa levyä myynyt shokkirokin ikoni, Marilyn Manson, saapuu esiintymään Hyvinkään Rockfestiin perjantaina 8. kesäkuuta. Tämä stadionluokan konsertti on osa Marilyn Mansonin laajaa ”Heaven Upside Down Tour” -kiertuetta.

Marilyn Manson perusti nimeään kantavan yhtyeensä vuonna 1989 ja tuli pian tunnetuksi erityisesti teatraalisista esiintymisistään. Solistina Marilyn Mansonia pidetään yleisesti yhtenä ikonisimmista mutta samalla myös kiistanalaisimmista heavymetallin hahmoista. Yhtyeenä tämä neljän Grammy-ehdokkuuden saanut kokoonpano tunnetaan mm. kappaleistaan ”Sweet Dreams”, ”Beautiful People” ja ”Personal Jesus”.

Hyvinkäällä 6.-9. kesäkuuta pidettävään nelipäiväiseen Rockfestiin on luvassa jokaiselle festivaalipäivälle pääesiintyjäksi mittava maailmanluokan supertähti. Artistikattauksesta onkin tulossa yksi kesän ehdottomasti kovimmista, onhan sinne jo aiemmin julkaistu Ozzy Osbournen jäähyväiskeikka sekä Judas Priestin esiintyminen. Lisää artisteja julkistetaan loppuvuoden aikana.

Rockfestiin julkistetaan nyt myös monia uusia kotimaisia kiinnityksiä, jota ovat CMX, Huora, Maj Karma ja Pää Kii. Jo aiemmin on kotimaisiksi artisteiksi julkistettu Children Of Bodom, Mokoma, Kotiteollisuus, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja Santa Cruz.

Rockfestin pääsylippujen ennakkomyynti on alkanut maanantaina osoitteessa www.rockfest.fi. Kolmen päivän lippuja on myynnissä erikoishintaan 99 euroa rajoitetusti (ovh. 139 eur). Myös päiväkohtaisia lippuja on nyt myynnissä.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentän uudella konserttialueella. Kolme jättilavaa ja mittava artistikaarti takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Festivaalilla nähdään yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä.

Hyvinkään sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa festivaalivieraille helpon pääsyn alueelle. Hyvinkäälle pääsee junilla ja linja-autoilla, lisäksi kaupunki on hyvin vilkkaan Tampere-Helsinki -valtatien varrella.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

Lue lisää aiheesta

Manson lavalla vähissä vaatteissa yläosattomissa olevan fanin kanssa – Las Vegasin keikka ei m... Marraskuussa Suomessakin vieraillut Marilyn Manson esiintyi 12. tammikuuta Las Vegasin House Of Bluesissa. Keikka oli siinä mielessä erikoinen (jo...
Johnny Depp suunnittelee Marilyn Mansonin bändiin liittymistä Jos Marilyn Mansoniin on uskominen, voi olla, että näemme tulevaisuudessa enemmänkin yhteistyötä Mansonin ja Johnny Deppin välillä. Depp ja Manson...
Twiggy Ramirezin raiskaussyytöksien takia bändistään erottanut Marilyn Manson: ”En eronnut Twi... Lokakuussa 2017 Marilyn Mansonin basistia, Jeordie "Twiggy Ramirez" Whitea syytettiin entisen tyttöystävänsä Jessicka Addamsin raiskauksesta. Pian...
Guns N’ Roses, Tiisu, Saint Vitus – Kaaoszinen toimittajat listasivat omat suosikkikeikk... Vuoden 2017 ollessa loppumaisillaan on aika palata vielä hetkeksi muistelemaan vuoden parhaita keikkoja. Tämän vuoden aikana Suomessa vieraili enn...