Aleksi Parkkonen

Aleksi Parkkonen

Tuotanto ruodinnassa: Shinedown
Artikkelit Rock Uutiset

Tuotanto ruodinnassa: Shinedown

Suunnittelimme toimituksen keskuudessa artikkelisarjan, jossa listataan eri yhtyeiden albumit huonoimmasta parhaimpaan. Listaukset eivät vastaa absoluuttista totuutta siitä, mikä albumi on bändin paras, vaan artikkelin kirjoittaneen toimittajan mielipidettä. Tänään vuorossa on floridalainen hard rock -yhtye Shinedown.

Tunnin mittainen eeppinen pulahdus progressiivisen hevin maailmaan – arviossa Vanishin ”The Insanity Abstract”
Arvostelut Metal

Tunnin mittainen eeppinen pulahdus progressiivisen hevin maailmaan – arviossa Vanishin ”The Insanity Abstract”

Tänä syksynä Saksan suunnalta on tullut paljon uutta musiikkia hevin ystäville. Viimeisin kohdalleni sattunut on stuttgartilainen, rockia ja progressiivista metalia yhdistelevä Vanish, joka julkaisi hiljattain uusimman täysipitkänsä ”The Insanity Abstractin”. Albumilta löytyy runsaasti mahtipontisia ja juhlavia kappaleita, jotka lämmittävät mieltä näin joulun kynnyksellä.

Lenny & The New Wings, kuva: Teppo Kangas
Haastattelut Rock

Lenni Paarma: ”Suomalainen musiikki kaipaisi lisää bändejä, etenkin rockbändejä”

Lenni Paarma tunnetaan ehkä parhaiten Elonkerjuu-yhtyeen rumpalina, mutta tähän asiaan voi tulla muutos. Paarman uusin yhtye, Lenny & The New Wings julkaisi marraskuun puolessa välissä ”True Player” debyyttinsä. Kyseessä on ehta rock ’n’ roll teos, josta Paarma kertoikin haastattelussa. Herrasmies kertoi myös omista musiikillisista mieltymyksistään ja musiikkibisneksen muutoksista viime vuosikymmenten aikana.

Autenttista rockia Scorpionsin ja Rainbow:n hengessä – arviossa STUD:n ”Circle Of Lies”
Arvostelut Rock

Autenttista rockia Scorpionsin ja Rainbow:n hengessä – arviossa STUD:n ”Circle Of Lies”

Suomalainen rockyhtye STUD julkaisi kolmannen albuminsa ”Circle Of Liesin” syyskuun alussa. Yhtye soittaa rockia vahvassa kasarirockin hengessä, jonka keskiössä ovat korkea liitävät kitarasoolot sekä tarttuvat ja rouheat soundit. ”Circle Of Lies” on ehdottomasti yksi hienoimpia rock-albumeja, mitä on tänä syksynä julkaistu Suomessa.

Pässilauma, kuva koostettu Hannu Heikkisen otoksista.
Haastattelut Punk Rock Uutiset

”Jos lapset eivät ole kiltisti, Joulupukki tuo Pässilauman levyn. Katsotaan sitten, onko hauskaa” – haastattelussa Pässilauma

Vuodesta 2003 saakka valtavirtamusiikkia vastaan taistellut Pässilauma julkaisi tänä syksynä viimeisimmän ”Hehku” -EP:nsä. Kaaoszine tavoitti värikkäistä persoonista koostuvan yhtyeen ja kaiveli hieman yhtyeen historiaa, kyseli kuulumisia sekä tulevia suunnitelmia, joihin Ahonen, Kivilahti ja Kemppainen vastailivat.