Turpaanvetäviä riffejä ja aitoa rock ’n’ rollia – esittelyssä BoneViolin

Savonlinnalais-kuopiolainen rock-yhtye BoneViolin julkaisi hiljattain Spotifyssa kaksi ensimmäistä singleään. Yhtyeen synty sijoittuu Savonlinnaan ja vuoteen 2012, kun kitaristit Henri Pakarinen ja Juho Törmälä sekä rumpali Lassi Niskanen kyllästyivät soittamaan muiden kappaleita ja päättivät ruveta työstämään omaa materiaalia. Projekti eteni aluksi hitaasti mutta sai lisää virtaa vuonna 2016 kun basisti Teemu Myöhänen ja vokalisti Jyrki Antikainen lyöttäytyivät remmiin. Tänä vuonna rattaat on saatu kunnolla liikkeelle, kun BoneViolin sylki ulos kaksi tulikuumaa singleä, ”We Are The Outcastin” ja ”Bitchslapin”.

BoneViolin ruuttasi ensin ulos rosoisen ”We Are The Outcastin”, joka pakottaa kuuntelijan liikkeelle groovaavilla riffeillään. Vokalisti Antikaisen ääni on sopivan karkea, ja istuu yhtyeen äänimaailmaan kuin nenä päähän. ”Bitchslap” on nimensä mukaisesti kirpeä läväytys, joka herättää kuuntelijan ihastelemaan vanhan koulunkunnan rock-soundia. Kappale on myös yhtyeen ensimmäinen kappale, jonka viiden hengen remmi sai kasaan. ”Bitchslap” tuo esille siitä mistä BoneViolinissa on kyse – rehellisestä rock ’n’ rollista, jota ei ole puunattu puhki vaan jossa raakuus paistaa häpeilemättä.

BoneViolin äänitti molemmat singlet omakustanteisesti Savonlinnassa Janze Oy:n tiloissa, mutta kappaleiden äänityksestä ja tuottamisesta on vastannut Pax Productionsin Samuli Rimmi. Yhtye on parhaillaan kuvaamassa musiikkivideota. Tulevaisuudelta yhtye toivoo levydiiliä ja ennen kaikkea keikkoja. Rumpali Niskasen mukaan kappaleita on kasassa jo sen verran paljon, että niitä pitäisi päästä lauteille veivaamaan. BoneViolin lupailee tulevien kappaleiden olevan entistä potkivampia ja niiden sanoitukset tulevat pyörimään rock ’n’ rollille uskollisesti naisissa, päihteissä sekä mielenhäiriöissä.

Spotifysta löytyvien kappaleiden lisäksi kappaleet löytyvät mm. iTunesista ja Google Playsta.  BoneViolin löytyy myös Facebookista sekä Instagramista käyttäjänimellä @boneviolin. Yhtye kannustaa tutustumaan kappaleisiin ja kommentoimaan rohkeasti!

BoneViolin musiikki Spotifyssa

BoneViolin:

Jyrki Antikainen – laulu

Henri Pakarinen – kitara

Juho Törmälä – kitara

Lassi Niskanen – rummut

Teemu Myöhänen – basso

Kommentit