Demonurkka vol. 58 (vko 12/2017)

Demonurkassa on tällä viikolla melodista ja modernia metallia, jossa on erilaisia koukkuja. Arvostelussa My Favorite Nemesis, Oblivision ja Mindration. Siitäpä vain biisejä ihmettelemään!

My Favorite NemesisKing Reaper

Porvoossa vuonna 2012 perustettu My Favourite Nemesis soittaa modernia ja kaikin puolin pätevää metalcorea. Palikat pysyvät jätkillä hyvin käsissä, ja soitto kulkee jämäkällä otteella. Genren pahimmat kliseet on unohdettu, ja poljento pysyy äkäisenä läpi uuden ”Dark Room” -EP:n. Hyvin tasalaatuisen EP:n parasta antia on yllättäen levyn kevyin biisi ”King Reaper”, jonka tarttuva kertosäe iskee syvälle alitajuntaan. Biisi olikin tuttu bändin esimmäiseltä demolta. Bändin voi nähdä livenä Nummirockin Wacken Metal Battlen Suomen finaalissa. Onnea ja menestystä pojille!

Bändi Facebookissa
Tästä biisi kuunteluun

 

 

OblivisionOn This Ground

Lappeenrannasta on tänään tarjolla Oblivision, ja heidän uusi ”Dawn” -EP. Homman nimi on on modernia metallia ja puhdasta laulua. Julkaisu on todella ammattimaisen kuuloinen, ja se sopii hyvin bändin tyyliin. Oblivisionin soitosta voi kuulla pientä kumarrusta progressiivisen materiaalin suuntaan, mutta suunta ja päämäärä pysyy silti selvänä. Pientä räväkkyyttä toivon bändin materiaalille jatkossa. Nyt meno on välillä liiankin pehmeää, ja kaipaan enemmän ”On This Ground” -tyylistä rymistelyä.

Bändi Facebookissa

 

 

MindrationInto The Waters

Jyväskylässä vuonna 2006 perustettu Mindration on hakenut muotoaan useamman vuoden ajan, ja nyt viimein pääsemme nauttimaan työn hedelmistä. Tarjolla on raskasta ja melodista soittoa, joka muistuttaa hiukan Amon Amarthia. Samaan rujoon raskauteen ei kuitenkaan ihan päästä. Kitarat surisevat komeasti, ja vokalistin äänessä on mukavasti ”säröä”. Julkaisun ainoa kappale ”Into The Water” ei liikoja säväytä, mutta kyllä biisi makupalana toimii. Mielenkiinnolla jään odottamaan täyspitkän julkaisua.

Bändi Facebookissa
Tästä bändin tuotanto haltuun

 

 

Tämän viikon bändit ja biisit ovat nyt esillä, ja kuten on tapana, niistä valitaan yksi, joka on ylitse muiden. My Favorite Nemesis vie voiton tiukan tarttuvalla otteellaan!

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua