Kilpailu Osallistu kilpailuun ja voita Toto-kitaristi Steve Lukatherin elämäkerta!

Steve Lukather

”Haluan aloittaa sanomalla, että tämä EI sitten ole lastenkirja. Lapset eivät saa tätä lukea! En anna edes omien lapsieni vilkaistakaan kirjaa ennen kuin he ovat kolmekymppisiä.”

Roisi ja paikoin sokeeraavan rehellinen omaelämäkerta avaa ovet 70- ja 80-lukujen musiikkimaailmaan, esiintymisareenoiden takahuoneisiin ja Los Angelesin hittitehtaisiin. Maailmaan, joka on värikäs, jännittävä ja usein hirveä.

Kitaristilegenda Steve Lukather tunnetaan parhaiten yli 40 miljoonaa levyä myyneestä Toto-yhtyeestä. Lukather on ollut myös tuottelias säveltäjä ja yksi aikansa ahkerimmista studiomuusikoista. Hänen soittoaan voi kuulla yli 1 500 levyllä, mm. Michael Jacksonin ”Thriller”-albumilla.

Lähes kaikkien aikamme musiikkilegendojen kanssa soittanut Lukather paljastaa, mitä studioissa ja muusikkopiireissä todella tapahtui. Kirja sisältää runsaasti ennen julkaisematonta kuvamateriaalia.

Kaaoszine järjestää yhteistyössä kirjan julkaisijan Minerva Kustannuksen kanssa kilpailun, jossa on jaossa kolme Steve Lukatherin omaelämäkertaa. Voit osallistua kilpailuun täyttämällä tietosia alapuolelta löytyvästä kaavakkeesta.

Voit halutessasi ostaa miehen elämäkerran tästä.