Lähiöbotoxin debyyttialbumi on valmis – katso uunituore video ”Soittakaa kytät!”

Vuonna 2018 Itä-Helsingin Roihupellossa perustettu julkaisee odotetun debyyttialbuminsa ”Rikkinäinen Suomi” ensi viikon perjantaina 28. elokuuta. Pelin avaa ensimmäinen single ”Soittakaa kytät!”, josta julkaistiin tänään myös puhutteleva, Ville Lipiäisen ohjaama musiikkivideo. Voit katsoa videon tästä:

Tiukkoja heviriffejä rappiin yhdistelevä Lähiöbotox on noussut nopeasti yhdeksi maamme seuratuimmista yhtyeistä. Yhtyeen raskaampaa päätyä edustavat muun muassa Heaven ’N’ Hellissä vaikuttaneet veljekset Harto Haukkaluoma ja Jaakko Luomanen (Lieminen) sekä Lighthouse Projectista tutut Lauri Ojala ja Samuli Peurala. Lähiöbotoxin voimakkaista ja iskevistä riimeistä vastaavat Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa) sekä Hanad Hassan (Dosdela). Vasta pari vuotta kasassa ollut itähelsinkiläinen kollektiivi on ehtinyt herätellä yleisön kiinnostusta viime vuonna julkaistun, muun muassa kappaleen ”Kato mua silmiin (kusipää)” sisältäneen EP:n ”Lähiöbotox” sekä lukuisten keikkojen myötä. Nyt on aika heittää isompi vaihde silmään, kun yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto vihdoin julkaistaan.

Kappaleiden teksteistä vastaava Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa) kertoo:

”Tuntuu hyvältä saada levy vihdoin ulos. Se on itselle hyvin henkilökohtainen, jännittää hitosti. Joskus on hyvä sanoa asiat ääneen, että mitä niistä ajattelee.”

Yhtyeen kitaristi Jaakko Luomanen (Lieminen) jatkaa:

”Tää levy on mulle milestone ja oon siitä äärimmäisen ylpee. Levyä tehdessä haluttiin olla tinkimättömiä biisien suhteen, mutta silti pitää hauskaa sitä tehdessä. Lähiöbotox on mulle toinen perhe, joka antaa mun elämään tosi paljon voimaa. On ollu tosi kiva palata juurille ja tarttuu kitaraan pitkän tauon jälkeen, se on mulle tärkein ilmaisuväline.”

Elokuun 28. päivä julkaistava albumi ”Rikkinäinen Suomi” äänitettiin Petraxilla Tero ”TeeCee” Kinnusen johdolla. Miksauksesta vastaa Mikko Karmila (Finnvox) ja masteroinnista Mika Jussila (Finnvox). Albumin julkaisee Deggael Communications.

Kappalelista:

  1. Rikkinäinen Suomi
  2. Saunan takana
  3. Tuu kokeilee
  4. Soittakaa kytät!
  5. Sydämetön
  6. Nigi Nigi
  7. Kaikki hajoo
  8. Kongo
  9. Aamuun asti
  10. Puhdasverinen vihaaja

https://www.facebook.com/lahiobotox/
https://www.fullsteam.fi/fi/artistit/lahiobotox
https://www.instagram.com/lahiobotox/

Kommentoi julkaisua