Pulse julkaisi uuden ”If You Were Here” -singlen

Kotimainen rock-yhtye Pulse on julkaissut tänään uuden singlen ”If You Were Here”, jonka voit kuunnella uutisen lopusta. Kappale kertoo kaipauksesta, ja yhtyeen vokalisti Eemeli on kommentoinut seuraavasti:

”Olimme paluumatkalla Vaasasta Helsinkiin, kun biisi alkoi vain soida päässäni. Olin väsynyt, enkä ollut nähnyt perhettäni todella pitkään aikaan. Muistot kotiseudusta heräsivät henkiin ja kylmät väreet nousivat iholleni. Tiesimme heti että tässä on hittibiisi. ’If You Were Here’ kuvaa tuntemuksiani tuolta ajalta.”

Uuden singlen julkaisua juhlitaan Tukholmassa 16.–17. toukokuuta. Pulse on saanut radiosoittoja keväällä 2019. Muun muassa yhtyeen ”Lost”-kappale on soinut USA:ssa San Franciscossa KFRC-FM 106.9 FM -kanavalla ja ”Save Me” -kappale on soinut YleX-kanavalla. Bändi nähdään ensimmäisillä festareillaan mm. Runnirockissa yhdessä Stratovariuksen, Eppu Normaalin ja J. Karjalaisen kanssa. Yhtye lämmitteli Kotiteollisuutta Valtatie 666 -kiertueella syksyllä 2018. He sijoittuivat toiseksi kansainvälisessä Emergenza Festival Finlandissa toukokuussa 2018, jonka jälkeen he lähtivät menestyksekkäälle yli 15 keikan pituiselle Run For Cover -kiertueelle. Eemeli jatkaa:

”Olen kotoisin hyvin pienestä Kortesjärven kunnasta Etelä-Pohjanmaalta. Isäni on toimitusjohtaja jo toisessa polvessa ja minun vuoro olisi tullut seuraavaksi. Sanoin kuitenkin ei suvun bisnekselle. Jätin kaiken taakseni ja muutin 16-vuotiaana omilleni Helsinkiin, unelmani perässä. Pikkuhiljaa unelmat ovat toteutumassa. Alussa uusi elämä minulle täysin vieraassa kaupungissa oli vaikeaa. En tuntenut ketään ja olin täysin yksin. Onneksi asiat kuitenkin tapahtuivat nopeasti ja nyt olemme tässä pisteessä. Olen maailman parhaan rock-yhtyeen laulaja.”

Kommentoi julkaisua