Six Feet Under -nokkamies kehuskelee Twitterissä viis veisaavansa koronavirukseen liittyvistä suosituksista ja kehotuksista

Maailmalla villitsevä koronaviruspandemia on saanut lukuisat eri maat asettamaan kieltoja mm. ulkona oleskelun suhteen. Vaikka suurin osa ihmisistä tuntuu Suomessakin noudattavan määräyksiä, joukossa on aina ihmisiä, jotka ihan periaatteen vuoksi tekevät asiat kehoituksia vastaan.

Hiljattain uuden albuminsa nauhoittaneen yhdysvaltalaisen death metal -yhtye Six Feet Underin 53-vuotias laulaja Chris Barnes on julkaissut Twitterissä viestin, jossa hän kehuskelee lentäneensä Yhdysvaltojen poikki pandemian aikaan pariinkiin otteeseen ja viettäneensä paljon aikaa ihmisten keskuudessa kasinoilla sekä uimarannoilla suosituksista ja kielloista huolimatta. Voit lukea Barnesin paljon paheksuntaa saaneen twiitin tästä:

Tarinan saatua enemmän julkisuutta metallimedioiden keskuudessa ja mm. Blabbermouthin jaettua twiitin tajusi Barnes ilmeisesti tehneensä tyhmästi, sillä hän julkaisi aiheesta vielä toisen twiitin, jossa hän kertoo olleensa karanteenissa sen jälkeen kun teki paluun albumin nauhoituksista takaisin kotikaupunkiinsa Seattleen:

Kommentoi julkaisua