The White Stripesilta viimeinen levy ja DVD

Tämän vuoden alussa toimintansa lopettanut yhdysvaltalainen rock-duo The White Stripes aikoo julkaista viimeisen keikkansa vinyylinä nimeltään ”Live In Mississippi”. Lue lisää nähdäksesi levyn biisilistan. Bändi aikoo myös julkaista DVD:n nimeltään ”Under Moorhead Lights All Fargo Night”.

’Stop Breaking Down’ (Robert Johnson Cover)
’Let’s Build A Home’
’When I Hear My Name’
’Icky Thump’
’Dead Leaves And The Dirty Ground/’As Ugly As I Seem’
’The Same Boy You’ve Always Known’
’Wasting My Time’
’Phonograph Blues’ (Robert Johnson Cover)
’Cannon’/’John The Revelator’
’Death Lette’r (Son House)
’Apple Blossom’
’You Don’t Know What Love Is (You Just Do As You’re Told)’
’In the Cold, Cold Night’
’I Want to Be the Boy to Warm Your Mother’s Heart’
’Hotel Yorba’
’A Martyr For My Love For You’
’Ball And Biscuit’
’300 MPH Torrential Outpour Blues’
’Blue Orchid’
’I’m Slowly Turning Into You’
’Boll Weevil’

Kommentoi julkaisua