Hilkka Aarela

Hilkka Aarela

Kirjoittaja on tapahtumatuottaja ja live-intoilija, jonka sydäntä lähellä on erityisesti tarttuvat bassorytmit ja voimakkaat vokalistit, sekä tietysti hyvät bileet ja viihtyminen.
Insanity. Kuva: Johannes Pennanen
Artikkelit Genret Haastattelut Keikat & Festarit Metal Uutiset

Lohjalla synkistellään syyskuun puolivälissä: Black Saturday of Death tuo black metalia ravintola Wanhaan Vaunuun jo kolmatta kertaa

Lohjalla paikalliseksi legendaksi muodostunut, aikaisemmin Pihvivaununa tunnettu ravintola Wanha Vaunu kunnostautuu livekonserttien pitopaikkana. Lohjan asemalla sijaitsevassa ravintolassa järjestetään jo kolmatta kertaa Saturday of Death –nimeä kantava tapahtuma lauantaina syyskuun 15. päivä. 

Rival Sons. Kuva: Vesa Ristimäki.
Artikkelit Haastattelut Liveraportit Rock

Rival Sonsin laulaja Jay Buchanan lähettää terveiset yhtyeen aktiivisille suomalaisfaneille: ”Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista!”

Kaliforniasta ponnistava rockyhtye Rival Sons aloitti viime viikonloppuna Euroopan-kiertueensa. Tanskan Northside Festivaleilta 8. kesäkuuta alkaneen kiertueen toinen konserttipäivä osui Suomeen lauantaina 9.6., kun yhtye esiintyi Allas Sea Poolilla Helsingin Kauppatorin kupeessa. Suomesta matka jatkuu Norjan ja Ruotsin kautta Puolaan, Saksaan, Ranskaan, Belgiaan, Italiaan, Hollantiin, Sveitsiin ja Espanjaan. Kiertue pitää sisällään esiintymisiä niin kesän festareilla, kuin bändin omia headline-keikkojakin. Kaaoszine oli paikalla aistimassa Helsingin keikan tunnelmia ja pääsi myös tapaamaan vokalisti Jay Buchanan konsertin jälkeen.