All Out War Helsinkiin elokuussa

All Out War LogoVäkivaltaista metallista hardcorea soittava saapuu keikalle Suomeen elokuun lopussa. Bändi esiintyi viimeksi Suomessa vuonna 1999 ja nyt bändi nähdään Helsingin Kuudennella Linjalla osana vain viiden keikan mittaista Euroopan kiertuettaan.

All Out War kiertää tulevana kesänä Eurooppaa legendaarisella ”For Those Who Were Crucified” -albumin aikaisella kokoonpanolla. Vuonna 1991 perustettu All Out War on julkaissut viisi kokopitkää albumia, joista ensimmäinen levy ”Truth in the Age of Lies” ilmestyi vuonna 1992. Victory Recordsille neljä viimeisintä albumia levyttänyt  All Out War on Merauderin, Cold as Lifen, Kickbackin, 100 Demonsin ja Arkangelin ohella yksi legendaarisimmista metalcore -bändeistä.

Illan avaavat Helsinkiläiset Foreseen ja Ills. Molemmat bändit valmistelevat tänä vuonna ilmestyviä kauan odotettuja debyyttialbumeitaan, joiden kappaleita voidaan odottaa kuultavan tällä keikalla. Ills on vuonna 2008 perustettu rokkaavaa metallista hardcorea soittava bändi, joka on uransa aikana julkaissut kaksi ”Black Dog”- ja ”Mark of Man” -nimistä EP:tä. Foreseen on ahkeralla keikkailulla ja määrätietoisella työllä saavuttanut ansaitusti Suomen kovimman crossover -bändin maineen, niin levyllä kuin lavallakin.

ALL OUT WAR
ILLS
FORESEEN
LIPUT:
Myyntiin ke 7.5.2014 klo 9.00
To 28.8.2014, Helsinki,
– 18 EUR + toimituskulut, ennakko: Tiketti
– 18 EUR ovelta

Kommentoi julkaisua