Demonurkka vol. 38 (vko 42/2016)

Kirjoittanut Janne Partanen - 23.10.2016

Demonurkka 2015Demonurkasssa on tällä viikolla tarjolla sitä ”raskaampaa” musiikkia. Jos nämä bändit olisivat mieliala, olisivat ne ylitsepääsemätön viha ja sen aiheuttama raivo. Demokasaa on koluttu, ja sieltä nostettiin kuunneltavaksi kolme aggressiivista bändiä: Mustasuo, Kasvoton ja Rotten Tits. Jokaiselta bändiltä on valittu se ultimaattinen biisi, ja lopuksi valitaan joukkion paras biisi, joka pääsee tulevaisuudessa kilpailemaan vielä varmistumattomista palkinnoista.

mustasuo-7Mustasuo ”Valossa”

Vuoden ikäinen Mustasuo iskee ämyreihin grindcoren, crust punkin ja black metallin epämääräisen sekasikiön, joka saa arvostelijan tanssijalan  vipattamaan.Varsin persoonallista meteliä soittava bändi vakuuttaa usealla osa-alueella. Kappaleet ovat aggressiivisia, nopeita ja sisältävät jämäköitä riffejä. Ehkä paras osa bändiä on vokalistin äärettömän häiriintynyt ulosanti, jossa on jotakin todella kipeän kuuloista. Bändin ”7” lätty pääsi kyllä heti omaan tehokuunteluun, mutta jos sieltä pitää yksi ”helmi” vielä kaivaa, on se levyn äkäinen kolmosraita ”Valossa”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Tuosta biisi kuunteluun
Bändi facebookissa

mustasuo

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

 

 

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

silvotutkasvot

Kasvoton”Silvotut Kasvot”

Kasvoton esittää meille modernia death metallia, jonka teemana on elämän ja ihmisyyden pimeät puolet. Sangen murhaavan kuuloista menoa tarjoilevat Lemin pojat. ”Oksat pois ja kaikkia turpaan” -menoa on tarjolla nejän biisin verran. Pyörää eivät pojat ole keksineet uudelleen, mutta eipä se haittaa kun meno on näinkin äkäistä. Kotikutoisen demon soundimaailma on myös mukavan autenttinen ja tukee näin rujoa mäiskettä. Demon parasta antia on sen nimikkobiisi ”Silvotut Kasvot”, joka on malliesimerkki siitä, miten tälläistä mättöä pitää tehdä.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Bändi facebookissa

kasvoton

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

 

 

 

 

 

logo-dmfa-pinkkiRotten Tits – ”Whorepig

Nyt on bändillä nimi! Nollabudjetilla tehty terapiaprojekti on perustettu kaiken muun musiikin vastaiskuksi, ja siltähän se toki kuulostaa. Dil Donaldin ja Mo Lesterin tuotoksia on kasattu ”DMFA promo”  -nimiseksi teokseksi, josta löytyy seitsemän raitaa. Biisien pituudet vaihtelevat sekunnin ja kolmen minuutin välillä. Tämä kyllä naurattaa minua ehkä liiankin paljon, mutta pirun hyviä juttuja on jätkät keksinyt. Tulee vähän mieleen ”Whore” -bändin tuotanto. Parasta antia levyllä on The Offspringilta lainattu ”Come Out And Play”, ja bändin omista biiseistä vahvinta antia on ”Whorepig”, joka kyllä potkii alapäähän vallan mukavalla voimalla.

Bändi facebookissa

rotten-tits

 

 

 

 

 

Kovia bändejä oli taas demonurkassa tarjolla, mutta pisimmän korren veti Mustasuo!

Jos haluat demosi demonurkan ruodittavaksi, löytyvät ohjeet täältä:
http://kaaoszine.fi/demoupload/

Kirjoittanut: Janne Partanen

Luetuimmat

Uusimmat