Kid Dynamite tribuutin kappalelista julkaistu

Copper Lung records julkaisee tribuutin ”Carry The Torch” Philadelphialaiselle hardcore -yhtyeelle Kid Dynamitelle ensi vuoden alussa. Lue lisää nähdäksesi bändit ja kappaleet, jotka on valittu kokoelmalle.

All Teeth – Never Met The Gooch

Bangarang! – Pits And Poison Apples

Broadway Calls – Bookworm

The Carrier – Copout

COA – Table 19

Comadre – Death And Taxes

Crime In Stereo – Wrist Rocket

Daggermouth – Bench Warmer

Dance Floor Justice – Shiner

Death Is Not Glamorous – Pause

Deny Everything – Zuko’s Back in Town

Energy – Rufus Wants A Hug

The Ergs! – Fuckuturn

Fireworks – Heart A Tact

First To Leave – SOS

Frogball – k05-0564

The Golden Age – Got A Minute?

Hollywood – Gate 68

Hour of the Wolf – Breakin’s A Memory

I Am The Avalanche – The Ronald Miller Story

Kill Conrad – Showoff

Lewd Acts – Ph. Decontrol

No Secrets Between Sailors – Living Daylights

Pellinore – News at 11

Soldiers – Introduction to the Opposites

Static Radio NJ – Give ’em the Ripped One

This Is Hell – Troy’s Bucket

This Time Next Year – 3 O’clock

To The Lions – Rid Of The Losers, Bring On The Cruisers

32FPS – Handy With The Tongue Sword

12cent – Pacifier

The Wonder Years – Cheap Shot Youth Anthem

Lue lisää aiheesta

Kuuntele uusi This Is Hell albumi kokonaisuudessaan Vuodesta 2013 hiljaiseloa viettänyt newyorkilainen hardcore -yhtye This Is Hell on julkaissut yllättäen uuden albumin. Levy kulkee nimellä "Bastards S...
This Is Hell – ”The Enforcer”
This Is Hell ja Soldiers jäseniltä uusi bändi Hardcore yhtyeiden This Is Hellin sekä Soldiersin jäsenet ovat lyöneet hynttyyt yhteen Extinction A.D. nimisen projektin muodossa. Bändin kaksi uutta ...
Crime In Stereolta uusi albumi ensi vuonna Yhdysvaltalainen melodista hardcorea soittava Crime In Stereo on parhaillaan työstämässä materiaalia uudelle albumilleen. Levy julkaistaan alustavasti...