Nickelbackin Chad Kroeger: ”Stone Sour on kuin laimea versio meistä”

Nickelback

-”Corey Taylor on jo todella pitkään puhunut pelkkää pahaa minusta lehdistölle. Hän jaksaa aina muistuttaa siitä, kuinka helppoa hittibiisien tekeminen on. No, tee yksikin. Tee edes yksi hittibiisi, sillä en ole sellaista vielä Stone Sourilta kuullut.” puuskahti Nickelback-keulamies Chad Kroeger Metal Covenantin haastattelussa jossa keskusteli toimittajan kanssa bändinsä monipuolisuudesta. Kroeger myös mainitsi ettei hänelle tule mieleen toista bändiä joka osaisi yhtä hyvin yhdistellä raskasta rockia sekä kauniita melodioita ja balladeja.

Haastattelija tarjosi toiseksi vaihtoehdoksi Stone Souria, mutta Kroegerin mielestä – ”Stone Sour on kuin kevytversio Nickelbackista. Bändi on ihan okei, mutta ainostaan koska he yrittävät kuulostaa meiltä.

Stone Sour

Samaisessa haastattelussa Kroeger kävi myös Taylorin toisen yhtyeen, Slipknotin kimppuun. Hän muistutti, että molemmat bändit aloittivat uransa saman levy-yhtiön, Roadrunner Recordsin, leivissä.

-”Heidän oli pakko vetää naamarit päähän ja riehua lavalla. Kuinka hyvää bändin musiikki oikeasti muka on, jos ainoa keino saada bändi menestymään on tuollaine turhanpäiväinen temppuilu? Musiikin pitäisi olla musiikkia, ei mitään typeriä mainoskikkoja. Yksikään omista lempibändeistäni ei tarvitse naamareita. Ilmeisesti myös Taylor kyllästyi pelleilyyn, ja siksi hän perusti Stone Sourin, jotta kaikki näkisivät hänet omana itsenään.

Miesten välisen riidan voi jäljittää alkaneen vuodesta 2002 jolloin Taylor haukkui julkisesti Kroegerin Rock Sound Magazinen haastattelussa. Taylor oli vihainen siitä, että Roadrunner Records käytti enemmän rahaa Nickelbackin promoamiseen kuin mitä se käytti Slipknotiin ja että ”Ne perkeleen kiiltokuvapojat vain ilmestyvät paikalle ja rahahanat aukeavat. Me olemme joutuneet tekemään aivan helvetisti töitä päästäksemme sinne missä olemme nyt.

Katso Kroegerin koko haastattelu tästä:

Kommentit