Planistry julkaisi teaserin ensi viikolla ilmestyvästä ”Calm Down” -singlestään

Toista albumiaan työstävä rock-bändi Planistry on julkaisemassa joulun alla singlen, joka vuodenaikaan ja juhlavuoteen sopien kantaa nimeä ”Calm Down”. Valinta ilmenee entistäkin sopivammaksi, kun he kertovat kappaleen rumpujen virveliäänitysten tapahtuneen kirkossa.

”Tarvitsimme biisiin aidon, ison tilasaundin ja mikäpä olisi ollut syvälliseen, kehtolaulumaiseen balladiin sopivampi kaiun taltiointipaikka kuin kirkko”, kertoo nykyään bändin kuudenneksi  jäseneksi lukeutuva Onni Lappalainen, joka vastaa bändin uuden albumin äänityksestä ja miksauksesta. Onni hoitaa tekniikan lisäksi bändin kosketinsoittimien pestiä, sekä midien ajoa livetilanteissa. ”Onni potkaisi Planistryä”, naurahtaa bändin pääasiallinen biisinikkari ja albumin tuottaja, Tarmo Tikkinen. ”Yhteistyö Onnin kanssa ei olisi voinut osua sopivampaan saumaan”, hän lisää.

Kuvioihin on kuulemma tullut myös toinen uusi luottohenkilö?

Pitää paikkansa, sanoo Tarmo ja siirtää puheenvuoron bändin uudelle kitaristille.

”Calm Down” -biisi ja sen aihemaailma on iso, mutta ei missään nimessä tulevan albumin isoin”, kertoo vain muutama kuukausi sitten bändiin uudeksi kitaristiksi valittu Lauri Mustamaa.

”Olen ollut bändin fani heidän ekoista keikoistaan asti, joten pesti bändin täysipäiväisenä jäsenenä on jotain aivan käsittämätöntä. Vaihto pitkäaikaisen ystäväni Atte Alasen kanssa tehtiin kaikin puolin hyvässä hengessä ja nähdään ainoastaan voimavarana bändille. Uusi albumi tulee olemaan erittäin kova ja monipuolinen. Suosittelen jokaista kuuntelemaan sen.

Planistryn uusi single ”Calm Down” julkaistaan 18.12.2017. Spotifyssa, iTunesissa ja muissa suoratoistopalveluissa. Seuraavia julkaisuja he lupaavat alkuvuodelle. Albumi koko komeudessaan arvioidaan tulevan ulos ensivuoden puolivälin paikkeilla.

Kommentit