Turmion Kätilöiden väliaikaiseksi laulajaksi Fear Of Dominationin Saku Solin

Kuva: Markus Laakso

Kotimainen industrial metal -jätti Turmion Kätilöt tiedotti uudesta väliaikaisesta laulajastaan tammikussa lähteneen Spellgothin tilalle. Shag-U eli Fear of Dominationin laulaja Saku Solin tarttuu Turmion Kätilöiden toiseen mikrofoniin kevään ja kesän keikoilla. Kokoonpano nähdään ensimmäisen kerran Kuopion Henry’s Pubissa tulevana perjantaina, jolloin myös yhtyeen uusi ”Dance Panique” -albumi ilmestyy.

MC Raaka Pee kommentoi uutta jäsentä tiedotteessa:

”Kun Spektaakkeli jättäytyi graafiselle puolelle tiimissämme niin ensimmäisenä ajatuksena oli vedellä nuo voksut yksin. Kuitenkaan ajatus siitä että osa lauluista tulisi taustanauhalta ei oikein kiinnostanut. Shag-U on firman miehiä jo pidemmältä aikaa, joten menimme autotalliin ja rasvasimme kyr… kyynärtaipeet. Hitto että toimi, tiesin heti että muidenkin pitää kuulla tämä.”

Shag-U kommentoi puolestaan:

”Luonnollisesti se nöyräksi vetää, kun moiselle paikalle pyydetään ja koetaan soveltuvaksi. Tarkoitus tässä ei ole korvata ketään, vaan auttaa tovereita ja tuoda minun osaltani uutta tuulta Turmion Kätilöihin. En malta odottaa että pääsen jakamaan lavan herrojen kanssa!”

Uutiskuva: Turmion Kätilöt -promokuva, Kuvaaja: Markus Laakso

Kommentit