10-vuotisjuhlat ovat alkaneet – uusi Nicumo-single tänään ulkona!

Vuonna 2009 perustettu viettää ensi vuonna 10-vuotisjuhliaan, joiden juhlinta aloitetaan virallisesti tänään. Viime syksynä albumilistan 12. sijalle hienosti päätyneen ”Storm Arise” -kakkosalbuminsa julkaissut yhtye on julkaissut sopivasti pääsiäisteemaankin sopivan upouuden ”Witch Hunt” -sinkkunsa ja -videonsa.

”Biisin nimi toki juontaa juurensa noitavainoista, mutta sanoituksellisesti olemme jälleen asioiden äärellä, josta kuulija saa tehdä omat johtopäätöksensä”, Nicumosta kerrotaan.

Yhtye on itsekin vähän hämmästynyt siitä, että käsillä ovat jo yhtyeen kymmenvuotisjuhlat. Bändi vihjaa varovasti myös julkaisevansa lisää uutta musiikkia juhlavuoden melskeissä.

”Kyllähän se vähän oudolta tuntuu, että tässä ollaan jo kohta kymmenen vuotta lyöty päätä seinään ja vielä ollaan tolpillaan. Toki sitä on saatu paljon hyvääkin aikaan, ja hienoja muistoja on kertynyt vuosien varrelta.”

Bändi kävi viime viikolla mukavalla Unkarin-pyrähdyksellä, ja seuraavan kerran Nicumo nähdään livenä #zrock -tapahtumassa Kempeleessä yhdessä muun muasa Stam1nan ja Kotiteollisuuden kanssa.

”On ollut ilo huomata, miten keikoilla on liikkunut porukkaa huomattavia määriä maasta tahi paikkakunnasta riippumatta. Fanien aktiivisuudesta kertoo sekin, että voitimme ilman sen kummempaa pyristelyä Radio Cityn yleisöäänestyksen #zrockiin pääsevistä bändeistä”, yhtye kiittelee.

Tänään julkaistun ”Witch Hunt” -musiikkivideon idea kehkeytyi kasaan taannoisella Norjan-kiertueella ja lopputulos on sataprosenttista bändin omaa tuotantoa. Voit katsoa tuoreen videon tästä:

Kommentoi julkaisua