11-vuotias somesensaatio Harper ja We Came As Romans vokalisti julkaisivat yhteiskappaleen ”Weight of the World”

Kirjoittanut Teemu Hakala - 19.5.2023

11-vuotias englantilainen America’s Got Talent -esiintyjä Harper on julkaissut yhteiskappaleen We Came As Romans vokalisti Dave Stephensin kanssa. Kappale kantaa nimeä ”Weight of the World” ja voit kuunnella sen alta musiikkivideon kera.

Kappale on jatkoa viime vuonna ilmestyneelle ”Falling” biisille ja uuden sen on tuottanut deathcore-yhtye Brand of Sacrificen kitaristi Leo Valeri.

”Weight Of The World on kirjoitettu elämäni viimeisimmistä vuosista. Olen vielä niin uusi musiikin saralla ja harteillani oli paljon paineita pitää raskaan musiikin lippua korkealla. Se on myös hyvin voimaannuttava kappale ja toivon todella, että musiikkini kautta monet ikäiseni lapset voivat löytää raskaan musiikin ja saada inspiraatiota tehdä omaa musiikkia. Oli todella hienoa työskennellä Leon ja Daven kanssa. Olen molempien bändien suuri fani, joten oli todella siistiä saada heidät mukaan tähän!”

Harper kommentoi kappalettaan

Englannin Somersetista kotoisin oleva Harper on villinnyt sosiaalisessa mediassa mm. metalcore-yhtye Spiritboxin ”Holy Roller” –kappaleella sekä Bring Me The Horizonin tulkinnalla Ed Sheeranin kappaleesta ”Bad Habits”.

Luetuimmat

Uusimmat