18. Dark River Festival juhlitaan ensi elokuussa kaikkien aikojen kattauksella: ensimmäiset esiintyjät julki

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.11.2021

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin, persoonallisin ja sympaattisin metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 12.-13.8.2022. Yli puolet ensi vuoden esiintyjistä lyödään pöytään tänään, ja kun toinen mokoma määrä yhtyeitä ennen vuoden vaihdetta paljastetaan, on selvää, että Kotkassa juhlitaan kesän mielenkiintoisimmat metallifestarit!


Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan, kuitenkaan menettämättä tippaakaan lämminhenkisyydestään. ”Rivereistä” on muodostunut vuosittainen traditio jo usealle tuhannelle metallimusiikin suurkuluttajalle!


Ensimmäiset tapahtumassa esiintyvät yhtyeet ovat nyt julki, ja jos vaikuttaa siltä, että Kotkanmiehet ampuvat kovilla, on tulkinta täysin oikea! Eikä tässä vielä todellakaan kaikki: ennen vuoden vaihdetta julkistettava loppukokoonpano on yhtä vaikuttava kuin nyt paljastettu ryhmä A-luokan metallibändejä!


DARK RIVER FESTIVAL 2022 (tähän mennessä):
Hypocrisy (SE)
Ensiferum
Monuments (GBR)
The Crown (SE)
Metsatöll (ES)
Betraying the Martyrs (FRA)
Wolfheart
In Mourning (SE)
Kaunis Kuolematon
Ember Falls
Tyrantti


Dark River Festivalin ensi vuoden line-up on kasattu verta ja hikeä säästämättä, jotta me metallimusiikin suurkuluttajina voisimme tarjota parhaan mahdollisen kattauksen teille metallimusiikin suurkuluttajille. Dark River Festival on erikoismetallifestari. Ensisijainen tavoitteemme on tarjota Linjakkuutta ja normaalista poikkeavia metallielämyksiä, niiden tuhanteen kertaan todistettujen, joka kylässä joka vuosi nähtävien tapahtumakattausten sijaan!


Esiintyvien bändien joukosta toki löytyy kansansuosikkeja ja genrelegendoja mutta mikä tärkeintä, useita Metallifanien rakastamia huippubändejä, joita ei ole Suomessa, saati Kotkassa liian usein, jos koskaan nähty! Tietäjät tietävät, että ensi elokuussa kannattaa nokka suunnata Kotkaan, ja liput napata taskuun heti saman tien.


Dark River Festival ei ole massatapahtuma, yleisömääräodote on valtaosaan muista festivaaleista poiketen sangen maltillinen, noin 4000 kävijää per päivä. Laajan tapahtuma-alueen ansiosta yleisön on halutessaan mahdollista pitää turvavälejä festivaalikokemuksen siitä kuitenkaan kärsimättä.


Tapahtuman lipunmyynti alkaa nyt keskiviikkona 1.12.2021 klo 09:00. Liput myy Tiketti.


Ennakkolippua 25% halvemmat ja tiukkaan rajoitetut 2 päivän Early Bird -liput ovat myynnissä 19.12.2021 00:00 asti, joten ole nopea. Normaalihintaiset yhden ja kahden päivän sekä VIP -liput lasketaan myyntiin 3.1.2022 kun loput esiintyjät julkistetaan.


Early Bird 2 päivää: 67,50€ (Norm. 89,90€)
Tämän vuoden tapahtuma on K-18.


<3 ”Yli 300 käydyn festarin perusteella nostan Darkin selkeään Top 5-kastiin!!” <3 ”Lokaatio on ihan oma maailmansa, ihan mieletön paikka peltojen ja metsien keskellä.” <3 ”Kaikin puolin hyvin järjestetty festari ja tästä on vaikea enää paljon paremmaksi laittaa!” <3 ”Hyvin järjestetty festari, yksi parhaista festareista millä olen käynyt.” <3 ”Kuin kotia tulisi!”

– Asiakaspalaute festivaalista vuodelta 2020
https://www.darkriverfestival.com