2 Times Terror tarjosi harvinaista herkkua Tampereella

Mikäli olet industrialin ystävä, etkä ollut torstaina Tampereen Klubilla 2 Times Terrorin keikalla, olit todennäköisesti väärässä paikassa. Vai pitäisikö sanoa, että ikävässä paikassa… Kyseessä on sen verran harvinainen nähtävyys, että paikalle kannatti ehdottomasti hankkiutua. Harvoin livelavoilla nähtävä orkesteri ilahduttaa fanejaan talven aikana kaikkiaan kuuden keikan voimin.

Ennen ia annettiin lava lämppäri King Satanin haltuun. Tuo electro-industrialia veivaava kokoonpano on hankkinut itselleen kasvavan kannattajajoukon, joka saapuu paikalle ajoissa joraamaan keulahahmo King Aleister Satanin käskyttämänä. Osa yleisöstä raapii todennäköisesti edelleen päätään ja ihmettelee, mistä oikein oli kyse.

Viimein illan odotetuin vieras 2 Times Terror valtaa lavan. Tämä kohtaaminen oli sen verran odotettu, että meinasi tulla ihan tippa linssiin: bändin esikoinen ja toistaiseksi ainokainen albumi ”Equals One Sudden Death” ilmestyi kuitenkin jo vuonna 2010 ja on ehtinyt pyöriä levylautasella ja autostereoissa varsin usein. Keikka sisälsi käytännössä kaikki esikoislevyn biisit sekä lähimenneisyydessä ilmestyneet sinkut ”Tieto maksaa ihmisverta, naisia, lihaa ja hampaiden kultaa” ja ”Lyrics of Death”. Harvasta keikkatahdista johtuen vanhat biisit kuulostivat samaan aikaan sekä tuoreelta tykitykseltä että legendaarisilta klassikoilta. Etenkin ”Ikävässä paikassa” sai odotetusti yleisön villiksi.

Keikka oli varsin tymäkkä kattaus ilman sen kummempia välispiikkejä, ja vokalistit Mc Raaka Pee, HC CSD ja Hurja esiintyivät erinomaisesti yhteen. Keikka päättyi haikeasti ”Vielä joskus” -biisiin, joka sai toivomaan encorea, vaikka tiedossa oli jo etukäteen, että koko biisimateriaali oli yksinkertaisesti käytetty. Toivoa 2 Times Terrorin faneille antaa tieto, että uutta materiaalia on valmisteilla – ja toivottavasti sen myötä myös lisää keikkaherkkua.

Teksti ja kuvat Outi Puhakka/Outo Kuva

Kommentoi julkaisua