30-vuotisjuhliaan viettävä Supersuckers joulukuussa Bar Looseen

Lucian päivänä, 13. joulukuuta Bar Loosessa ei poltella kynttiläkruunua eikä lauleta hymnejä, vaan bailataan bensankatkuisen boogie-rockin tahtiin. Sitä tulee tarjoilemaan itseään vaatimattomasti maailman parhaaksi rock’n’roll -bändiksi kutsuva .

Vahvaa maailmanlaajuista kulttimainetta nauttivan Supersuckersin perustamisesta on tullut tänä vuonna kuluneeksi peräti 30 vuotta, ja yhtye on juhlistanut pitkää taivaltaan uudella ”Suck It” -studioalbumilla sekä mittavalla juhlakiertueella, joka pysähtyy nyt myös Helsingissä.

Edellisen kerran bändi nähtiin Suomessa kolmen keikan mittaisella minirundilla vuonna 2014, ja nyt muutaman vuoden tauon jälkeen yhtyeen uudet ja vanhat hitit on mahdollista kuulla Bar Loosen intiimissä klubiympäristössä.

Hienon rock’n’roll -illan tulee avaamaan kotimaisen action-rockin ehdottomiin kärkinimiin aikanaan lukeutunut Bad Machine, joka tekee paluun keikkalavoille viiden vuoden tauon jälkeen. Nyt on luvassa sellaista juhlaa ja ilotulitusta, että voidaan helposti todeta joulun tulleen pari viikkoa etuajassa kaikille buutsi- ja ketjurockin ystäville.

Tapahtuman Facebook-sivu:

https://www.facebook.com/events/2202307120054850/

Ennakkoliput tapahtumaan myy Tiketti:

https://www.tiketti.fi/Supersuckers-USA-w-Bad-Machine-Bar-Loose-Helsinki-lippuja/57212

Kommentoi julkaisua