Kekkonen – Mikä-Mikä-Maa

hiihti, Kekkonen kalasti, nyt se on Kekkonen riisuttu alasti.” Kekkonen on 2009 Turussa perustettu pop-punkbändi, jonka debyytti-ep:tä nyt kuulostellaan.

Kekkosen musiikki kulkee hyvin tuttua kaavaa, eli reipas tempo, mukana laulettavat kertosäkeet ja yltiöpäinen hyväntuulisuus. Vastaavia bändejä ovat esim. Ripsipiirakka, Klamydia ja Ruaste. Kekkonen on onneksi keksinyt muutaman oman kikan, kuten taustakuoron, joka lallattelee biisien mukana, ja syntikoiden käytön biiseissä. Sanoitukset ovat hyvin pitkälle parisuhteisiin liittyviä ja sopivat kappaleisiin, vaikka eivät olekaan mitään runokirjamateriaalia.

Kekkonen on onnistunut muutamalla muutoksella tekemään itsensä näköistä pop-punkkia, jonka ei tarvitse nöyrtyä isompien bändien edessä. Tuotanto on rautaista ja soundit todella laadukkaat. Bändin vokalisti Janne Jalava omaa hauskan poikamaisen äänen, joka sopii bändin kevyeen musiikkiin hyvin. Neljä biisiä sisältävän ”Mikä-Mikä-Maa” -ep:n parasta antia on ”Kahdestaan”- biisi, jonka dancehenkiset syntikat sopivat jopa liiankin hyvin bändin musiikkiin. Tätä lisää!

Kekkosen debyytti on varsin hauska ja kepoinen paketti, joka varmasti ärsyttää monia mutta tulee silti soimaan useamman Toyotan soittimessa.

7/10

Kappalelista:
01. Mikä-Mikä-Maa
02. Kahdestaan
03. Tuhka
04. Mä Tykkään Susta

http://www.myspace.com/kekkonenband

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua