Alexi Laiho teki vakuuttavan paluun keikkalavoille Bodom After Midnightin kanssa: 5 syytä, miksi yhtye pitäisi käydä todistamassa livenä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.10.2020

Children Of Bodomista tunnetun kitaristi-laulaja Alexi Laihon kipparoima Bodom After Midnight polkaisi uransa vakuuttavasti käyntiin soittamalla debyyttikeikkansa Rytmikorjaamolla Seinäjoella. Kävimme todistamassa livenä Alexin uuden yhtyeen, ja tässä onkin viisi hyvää syytä, miksi Alexin uuden yhtyeen keikkakunto kannattaisi ehdottomasti käydä katsomassa:

1. Kitaristilegenda Laiho on jo kannuksensa metallimusiikin saralla ansainnut, mutta tuntuu, että koronan pakottama keikkatauko on tehnyt Alexille todella hyvää. Se on käytetty tehokkaasti vanhoja taitoja ja kappaleita uuden bändin kanssa hioen. Alexin soitto ja laulu kulkivat mallikkaasti läpi koko illan osoittaen, että hän on todellakin tullut täyttämään Children Of Bodomin jättämän tyhjiön suomalaisessa ja myös kansainvälisessä metallikentässä.

2. Alexi Laihon sekä Daniel Freybergin lisäksi bändiin valitut rumpali Waltteri Väyrynen sekä basisti Mitja ”Middy” Toivonen täyttivät edeltäjiensä saappaat erittäin mallikkaasti, ja paketti sekä kuulosti että näytti jo varsin valmiilta heti ensimmäisellä keikalla. Ainut pieni miinus tuli tuuraavasta kosketinsoittajasta, joka kyllä soitti kaikki kappaleet varsin komeasti, mutta jonka lavakarismassa olisi kyllä hieman hiomista, mikäli hänestä vakituista jäsentä bändiin haluttaisiin.

3. Yhtyeen settilista oli täynnä ikivihreitä Bodomien klassikoita, ja niitähän sinne oli maksava yleisö tullut myös kuulemaan. Settilista oli kaiken kaikkiaan erittäin hyvin valittu, vahva läpileikkaus Chidren Of Bodomin varhaisempaan tuotantoon ja varmasti jokaiselle koronasta huolimatta paikalle saapuneen mieleen.

4. Rytmikorjaamon yleisölle täytyy myös antaa iso käsi. Vaikka kovin suurta yleisöä ei ollut koronasta johtuen paikalla ja suurin osa keikalla olijoista noudatti visusti turvallisuusohjeistuksia, jaksoi se silti piiskata bändiä läpi illan. Bändi pysyi energisenä aina ensimmäisistä tahdeista viimeisiin asti.

5. Bodom After Midnightille voi sen ensimmäisen keikan perusteella povata erittäin lupaavaa tulevaisuutta. Viikatemiehen terä on teroitettu, ja bändi on valmis ottamaan ensin koko Suomen ja sitten vielä koko maailman takaisin haltuunsa. Yhtyeen voit käydä todistamassa livenä tänään ja huomenna Tavastialla, joten ehdottomasti nyt liput kouraan ja keikka katsomaan!

Luetuimmat

Uusimmat