Perpetual Rage – Aeternus Memoria

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 7.11.2012

Perpetual Rage on kuopiolainen heavy metal -yhtye, joka kasattiin 2009, joskin nykyinen miehistö vakiintui 2011. Bändi on julkaissut aikaisemmin muutaman demon. Uusin julkaisu, jolla rumpuja paukuttaa Tarot-yhtyeen Pecu Cinnari, kantaa nimeä ”Aeternus Memoria”.

Tarot tulee muutenkin mieleen Perpetual Ragen soitannasta, sillä demon läpi mennään hyvin samanlaisissa tunnelmissa. Bändi kuvaa kappaleidensa kertovan scifistä, kauhusta ja tosielämästä. Kappaleet eivät ole kovin nopeita ja keskittyvät lähinnä tunnelman luontiin. Vokalisti hoitaa pestinsä ihan siedettävän hyvin; onpa vastaan tullut monta huonompaakin heavy metal -laulajaa. Soitannollisesti ”Aeternus Memoria” on ihan laadukas ja soundit ovat mukavan rouheat. Varsinkin tuplabasarit napsuvat sopivan pinnassa.

Perpetual Rage on sinänsä vallan hyvänkuuloinen bändi, mutta biisimateriaali on aika kulunutta. Kaikki kappaleet menevät perinteitä orjallisesti noudattaen, eikä bändissä ole oikein mitään omaa. Vastaavia bändejä on paljon; osa niistä vetää paremmin, osa taas huonommin kuin Perpetual Rage. Lättyä kuunnellessa demon viisi biisiä alkavat puuduttaa hyvin pian, mutta uskon, että livenä bändin keikan jaksaisi katsoa loppuun asti. Demon parasta antia on kliseinen ”Metal Angels”, sillä ”metal”-yhteishuudot toimivat aina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

6/10


Kappalelista:

01. Aeternus Memoria
02. Leviathan
03. Metal angels
04. God Of Lies
05. When night turns to dawn

http://www.mikseri.net/artists/?id=122152

Kirjoittanut: Janne Partanen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy