70-lukulaista heavy rockia Kouvolasta – The Boogie Moosesilta EP ja video

70-lukulaisen heavy- ja jytärockin nimeen vannova kouvolalaisyhtye The Boogie Mooses julkaisee debyytti-EP:nsä ”She Knows the Night” helmikuun 17. päivä. Yhteistyökumppanina on niin ikään kouvolalainen Kalansilmä, ja formaatteina sekä 7” vinyyli että digi, josta löytyy kaupan päälle vielä kaksi bonusbiisiä.

The Boogie Moosesin voi sanoa olevan kouvolalaisrockin/-metalin kuka kukin on, sillä sen rivistöstä löytyy nykyisiä ja entisiä jäseniä yhtyeistä kuten Mercury Circle, Malpractice, Mr. Catfish Blues Band, Cheerleaders United, The Mutants, Isabel´s Pain, Omnium Gatherum, To/Die/For ja Mary-Ann.

”EP:n nimikappale edustaa bändin tuotannossa hieman raskaampaa, viipyilevämpää sekä enempi Sabbathiin päin kallellaan olevaa puolta. Biisin stoorikin on melko butleriaaninen, sillä siinä usvasta ilmestyy naishahmo, joka kertoo tyypille uhkaavasta vaarasta ja kuinka ei kannata luottaa muukalaisiin. Lopulta eukko paljastuukin itse pahuudeksi vieden äijän mennessään”, kappaleen sanoittaja Joonas Koto kertoo sen sisällöstä.

Kuva: Vilunki 3000

Kappalelista:
1. She Knows the Night
2. Man from Mecca (Sweet cover)
3. Never in My Life (Mountain cover) (digibonus)
4. More Than I Can Take (digibonus)

Kokoonpano:
Weijjo Keppo (ex-The Mutants & ex-Isebel’s Pain) – basso
Juppe Sutela (Mercury Circle, ex-Mary-Ann & ex-To/Die/For) – laulu & kitara
Joonas Koto (Malpractice, ex-Omnium Gatherum, ex-To/Die/For & ex-Hateframe) – kitara ja taustalaulu
Arttu Kaipela (Mr. Catfish Blues Band, ex-Cheerleaders United) – rummut

https://www.facebook.com/Mooses666/
https://www.instagram.com/theboogiemooses/

Kommentoi julkaisua