A Skylit Driven alkuperäinen laulaja Jordan Blake on kuollut

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 2.5.2023

Yhdysvaltalaisen post-hardcore -yhtye A Skylit Driven alkuperäisenä laulajana tunnettu Jordan Blake on kuollut. Blake oli kuollessaan 37-vuotias. Yhtye vahvistaa laulajan kuoleman sosiaalisessa mediassa ja jakoi muistokirjoituksensa.

Blake toimi alun perin A Skylit Driven keulakuvana vuosina 2005-2007 ja liittyi hiljattain uudelleen bändin alkuperäiseen vuoden 2006 kokoonpanoon juhlistaakseen debyytti-EP: ”She Watched the Skyn” 15-vuotispäiviä.

”Surun murtamine joudumme ilmoittamaan teille Jordanin menehtymisestä varhain tänä aamuna. Jordan oli emo/post hardcore -musiikin uranuurtaja, jolla oli kiistaton intohimo ja joka rakasti fanejaan kuin perhettä. Kun hänellä oli tarina kerrottavana, sen saattoi lukea hänen sanoituksistaan, kuulla hänen äänestään, nähdä hänen liikkeistään ja tuntea syvyyksissään. Muistelemme ikuisesti rakkaudella yhteisiä muistoja ja yhteistä musiikkia. Rakastamme sinua Jordan, nähdään vielä, veli. Olet aina sydämissämme. Haluamme kunnioittaa Jordanin perheen toiveita yksityisyydestä ja tilasta surra, joten emme kommentoi asiaa toistaiseksi. Kiitos kaikille, jotka otitte yhteyttä ja ystävällisistä sanoistanne. Hänen perintönsä tulee elämään teidän kaikkien kautta”, yhtye kirjoittaa.

Luetuimmat

Uusimmat