Äänekoskelainen melodista metallia soittava Scars Of Solitude julkaisi uuden singlen

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 14.4.2021
Valokuva: J-V Hintikka

Äänekoskelainen Scars of Solitude on julkaissut uuden singlen. ”No Riddance” on toinen lohkaisu yhtyeen tulevalta ”If These Walls Could Talk” -EP:ltä, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Voit katsoa kappaleesta kuvatun videon tästä:

Yhtyeen laulaja-kitaristi Tuomo Laulaisen mukaan ”No Riddance” on räjähtävän energinen ja pirteän melodinen metallianthem tarttuvalla kertosäkeellä, jonka energia ja suoraviivaisuus on ammennettu pop-punkin maailmasta. Biisi kulkikin pitkään työnimellä ”Paramore”. Laulainen valottaa, että sanoitukset syntyivät rytmihäiriöiden ja ahdistuksen säestäminä valvottuina öinä aivan kuin vastapainoksi kappaleen musiikilliselle puolelle.

Kappaleelle kuvattiin musiikkivideota ”kiireisenä” keikkavuonna 2020, ja sen kautta välittyy Laulaisen mukaan bändin rempseä meininki ja live-energia. Onnea oli matkassa, sillä bändin vuoden suunnitelluista keikoista suurin osa saatiin toteutettua turvallisesti ja perumaan jouduttiin ainoastaan kaksi.

EP:n julkaisun on määrä ajoittua vuoden jälkimmäiselle puoliskolle, ja tarkemmat julkaisutiedot tiedotetaan, kun julkaisupäivä on saatu varmistettua. Masteri on tarkoitus saada valmiiksi viimeistään kesällä, ja tällä hetkellä kaikki näyttää sen suhteen hyvältä.

Facebook: https://www.facebook.com/ScarsofSolitudeFI
Instagram: https://www.instagram.com/scarsofsolitude/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcH4O8CN_X0BJfQj26E44fg
Twitter: https://twitter.com/scarsofsolitude