Äänekoskelainen Scars of Solitude teetti kasan kondomeja promotyöhön: ”Meidän keikoilta voi tästä lähtien kupan sijaan kopata preservatiiveja!”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 28.2.2020

Metallibändit keksivät välillä varsin erikoisia tapoja promota omaa musiikkiaan. Nyt äänekoskelainen Scars Of Solitude tarjoaa varsin tarpeellisen vaikkakin erikoisen tuotteen mainostamaan omaa musiikkiaan. Yhtye on nimittäin julkistanut kasan promokäyttöön tarkoitettuja kondomeja, joita saa bändin keikoilta.

”Vietiin bändin promohommat ihan nextille levelille painattamalla promokondomeja. Meidän keikoilta voi siis tästä lähtien kupan sijaan kopata preservatiiveja! Vallitsevan maailmanjärjestyksen vuoksi olisi ollut ehkä ajankohtaisempaa teettää omia hengityssuojaimia, mutta kai niiltä sukupuolitaudeilta kannattaa edelleen suojautua myös”, yhtye kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Vaikka metallimusiikki voi monessa tilanteessa toimia jo itsessään riittävänä ehkäisynä, on hyvä muistaa suojata itsensä ja kumppaninsa sukupuolitaudeilta ja epätoivotuilta raskauksilta.

https://www.instagram.com/p/B9EWLbTF1Ar/